По-добър сексуален живот според зодията - какво да направите?

Ето съветите на астролозите
18 авг 2021 21:18, Теодора Драгоева
6
По-добър сексуален живот според зодията - какво да направите?
IStockphoto

Точно както представителите на всяка зодия имат различни черти на личността, така те имат и различни предпочитания към любовната игра, позите по време на секс и дори местата, на които да правят секс. Раците например, обичат да го правят под душа.

 
Някои хора са по-страстни, други са романтични и грижовни, има такива, които са си направо извратени... Астрологията всъщност може да ни даде добра представа за сексуалните предпочитания на различните зодии, но помнете, всеки човек е различен и комуникацията е от ключово значение, когато става въпрос за качествен секс.
 
Астрологът Лиза Стардъст разкрива как да разберем сексуалните предпочитания на всяка зодия като освен това предлага и конкретни съвети и трикове за всеки знак, така че той да може да подобри сексуалния си живот.

Ето и повече по темата:
 
Овен
 
Овенът обича сексът да бъде прост, да се случва между чаршафи и да е сравнително бърз. Понякога хората от този знак имат нужда да се доказват пред своята половинка, че са най-добрият сексуален партньор, който тя може да има (или е имала до сега). Хората от този знак обичат да получват масаж на главата от своя партньор, така че съветът към тях е любовната им игра да започва с масаж, а така ще се увеличи и продължителността на самия акт.
 
Телец
 
Според Стардъст, когато е в сериозна връзка, Телецът предпочита да се откаже от контрола в спалнята и да остави партньора си да поеме водещата роля. Представителите на този знак нямат нищо против да бъдат вързани или със завързани очи, стига да усещат дъха на половинката си в лицето си по време на секс. Взимането на интимна вана с партньора ви е чудесен начин да се свържете с него.
 
Близнаци
 
Не е изненадващо, че хората от този знак внасят разговорливата си природа дори и в сексуалната си рутина. Именно за това Близнците обичат до използват устата си по време на секс (за говорене на мръсни неща и за орален секс). Близнаците могат да подобрят сексуалния си живот, ако си говорят със своя партньор непосредствено преди секса – това ще им помогне да се чувстват по -комфортно. 
 
Рак
 
Не е учудващо, че Раците с тяхната водна вибрация, обичат да се мокрят докато правят секс и по-специално да правят секс под душа. Там усещанията им се засилват под топлината на водата. Чувствените и грижовни хора от този знак могат да подобрят сексуалния си живот, ако се отдават на старомодно, нежно ухажване преди самия секс със своя партньор. 
 
Лъв
 
Лъвовете имат драматичен усет към всичко в живота, включително и в секса. Те обичат да доминират в сексуалните действия с партньора си. 
 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това озъбеното на снимката ако те захапе не знам какъв антидот ще вземаш. Против кобра ли, против крокодил ли.
2
3
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Вземай виагра :)))
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.

Спонсорирани публикации