Марк Джейкъбс захвърли тесните дънки

Новите тенденции ще се въртят около широките модели
13
Марк Джейкъбс захвърли тесните дънки
Снимка: БГНЕС

Времето, в което се опитвахме да се напъхаме в най-тесния възможен чифт дънки, приключи. Сега е моментът на широките модели, които постепенно се превърнаха в любими на малки и стари, правейки своето завръщане от 90-те години на миналия век. Вече видяхме някои звезди, които се съгласиха с новата мода, включително Кейти Холмс, Бела Хадид и Трейси Елис Рос.

Сега е ред и на един от водещите дизайнери да покаже на света, че есента ще е времето на широките дънки. Говорим за Марк Джейкъбс, който преди няколко дни показа своя прочит на новите стари модели, публикувайки снимки в социалните мрежи. На кадрите той носи модели от Balenciaga, които са комбинирани с различен цвят потници.

Първата снимка показва Джейкъбс с класически сини дънки с широки крачоли, които леко бяха разръфани в края. Комбинира ги със сив потник и кафяви обувки на платформа от Rick Owens. Последва друг тоалет, съставен от черни дънки, чиято дължина стигаше до пода, и черен потник. Третата визия съчета бял потник с широки дънки, които някои фенове оприличиха на пола. Те бяха доплънени от черни обувки на висока платформа и перлено колие.

Широките дънки ще бъдат изключително популярни през есента, като много модни експерти смятат, че това е само началото на тяхното царуване. Този модел е част от завръщането на модата от 90-те, която виждаме все по-често в гардероба на различни звезди.

Вижте снимките на дизайнера в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 2 години
До АнонименНа колко години сте? Модата се движи ,драги по спирала.Повтаря се ,макар с някой нов елемент пресз 30-40 г .Аз съм на 72.Носила съм мини жуп,миди ,макси поли -тесни и с волани(Няма нищичко с дебелите хора)Модата е наистина комерсиална,не намесвайте физиката.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато не плюскаш за последно тесните дънки са си много по фешън. Но нямат масови продажби вече поради тенденцията че в цял свят пълните хора и шишковците са в пъти повече И сега модата на широките ***. Ей много са хитри тези дизайнери надушиха къде са парите и обърнаха плочата
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната пропаганда и промиване на мозъци от лгбт.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Широките дънки винаги са били на мода за хората, които искат да носят удобни и комфортни дрехи. Разни джендери и тийнове - те носят тесни и неудобни панталони.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3: като гледам колко е късокрак, жал да ти стане.Решил е проблема с 20 санта ток
2
2
 
6
 
! Отговори
Край преди 2 години
на последната снимка е на висок ток. явно ще си остана демодиран ретро мъж.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е този?

Спонсорирани публикации