Какво да знаете, ако излизате с човек от воден знак?

10 важни неща за Рак, Скорпион и Риби
Обновена: 4 сеп 2021 21:16 | 4 сеп 2021 20:50, Теодора Драгоева
18
Какво да знаете, ако излизате с човек от воден знак?
Снимка: iStock

Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби са сложни същества. Те са емоционални, романтични и понякога склонни към ненужна драма. Представителите на водните зодии са известни с това, че са мнителни, потайни и докачливи. Те определено не приемат критиката добре и все пак имат много прекрасни качества. Ако смятате, че сте готови да излизате с човек от воден знак, добре е да се опитате да го разберете, преди да го съдите.

Ето и 10 важни неща, които трябва да имате предвид, ако излизате с представител на Рак, Скорпион или Риби:

1. Те са безнадеждни романтици

Ако се опитвате да спечелите сърцето на воден знак, ще трябва да заложите на романтиката. Тези знаци са страстни и си мечтаят да изживеят любовна история като от някой филм. Така че всички малки, нежни жестове и мили романтични изненади ще разчувстват сърцето им.

2. Те са невероятно интуитивни

Водните знаци могат да проникнат в дълбочината на душата ви. Тъй като те усещат всичко дълбоко, те са чувствителни дори към най-леките емоционални промени. Вероятно те ще разберат защо сте ядосани, тъжни или доволни, преди дори сами да осъзнаете това и /или да им споделите.

3. Те са склонни към промени в настроението

Връзката с воден знак понякога е като скоростно влакче в лунапарк. Най-малкият проблем може да доведе до мрачното настроение на тези знаци и то с часове. Но не се притеснявайте – можете да повдигнете настроението им също толкова лесно.

4. Те са много потайни

Водните знаци може да са чувствителни и да имат променливо настроение, но те се гордеят с това, че винаги успяват да запазят своята мистериозна аура. Въпреки че те могат да предусещат вашите мисли и действия, заради добре развитата си интуиция, в същото време те успяват да опазят собствените си мисли само за себе си.

5. Те считат физическата интимност за емоционално преживяване

За водните знаци физическият израз на любов е изключително важен. Те обичат прегръдките, целувките, ласките, нежните докосвания и т. н. Ако излизате с човек от зодиите Рак, Риби или Скорпион, не забравяйте да бъдете по-гальовни.

Кои са другите пет начини, които трябва да знаете, ако излизате с представител на Рак, Скорпион или Риби в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
5
 
! Отговори
Така,че преди 2 години
мили дами,търсете мъж - зодия воден знак,по-възможност риби,и то шаран най-голям!?!Ако е скорпион,по-важно е да е,като сом,или ако е рак,да е богат!?!
6
2
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
"Какво да знаете. Че не стават....за каца". ....за каца не стават тия, дето нямат реалната представа за себе си, а си живеят с внушенията на мама,тате и цялата рода, че "наш'то гардже най-убаво". Или си с много ниска самооценка.И е много вероятно някой от тия, дето....за каца не стават да те е поставил на мястото ти. Няма друго обяснение да не виждаш у толкова много хора нещо хубаво.В основата на поведенческите реакции са комплексите, всеки специалист ще ти го каже.
5
3
 
7
 
! Отговори
Неопрен преди 2 години
Ще ви завлече надълбоко и ще ви удави.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скорпиона защо е "воден знак"?
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че се напикава,докато плува
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛУУУУПООООООСТИИИИИИИИИ!!!

Спонсорирани публикации