Стрес, нови предизвикателства.... Какво вещаят звездите за вас?

Седмичен хороскоп за периода 6 – 12 септември
7 сеп 2021 21:09, Иванка Гъркова
3
Стрес, нови предизвикателства.... Какво вещаят звездите за вас?
Снимка: IStockphoto
Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 6 – 12 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Сигурният начин за преодоляване на проблемите е да запазите доброто си настроение. Уреждането на сложни въпроси ще е свързано с финанси или по-точно с недостига им. Ако се налага да търсите пари назаем, преценете много внимателно дали да се възползвате от услугите на банките, на институции за бързи кредити или от приятели. През втората половина на седмицата ще е трудно да съчетаете професионалните с домашно-битовите задачи. Осигурете си помощ от останалите членове на семейството. Постарайте се да не закъснявате за работа, ще си навлечете неприятности.
 
Телец
 
Предстоят промени и те ще засегнат повече от един фактор на динамичния ви стереотип. Формулирайте целите си, подредете ги и се занимавайте с реализацията им настоятелно и последователно. Почти сигурно е, че няма да ги реализирате изцяло, но всяко постижение ще е важно. Избягвайте конфликтите с близките си. Дори когато ви критикуват те са на ваша страна и го правят, за да ви предпазят от грешки. Установите ли, че обстановката е напрегната заради вашето поведение, изказвания и прояви на инат, по-добре се извинете, вместо да разпилявате енергията си в разправии.
 
Близнаци
 
Част от преживяванията в първите няколко дни от седмицата ще са неясни или дори наситени с леко мистични елементи. Не ги споделяйте и не ги обсъждайте с никого. Анализирайте ги логично, подхождайки от различни гледни точки и възползвайки се от подсказките на интуицията си. Не говорете за дългосрочните си намерения с колегите, особено пък ако имате намерение да променяте професионалния си статус. Някой непременно ще се опита да ви спретне интрига. В деня на Новолунието не се ангажирайте с несвойствени задължения.
 
Рак
 
Всички задачи ще са важни, а повечето от тях – и спешни. В интерес на истината, нито една няма да ви затрудни и няма да се наложи да се справяте с непреодолими препятствия, за да ги реализирате. Не само ще се справите, но е доста вероятно да получите и съответния материален еквивалент за добре свършената работа. Не може да се твърди със сигурност дали става дума за допълнителни финансови постъпления или ще получите друг вид придобивки, но при всички случаи ще се почувствате доволни и оценени. Въздържайте се от участие в разговори, в които се обсъждат трети лица. Обвинението за разнасяне на клюки може да падне върху вас.

Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Благодаря ти мила, эа эагриженоста, но когато се налага, нема милост. Ще ги ям с дрехите, ако се наложи!

Спонсорирани публикации