Кристиано Роналдо позира гол до кръста в селско имение

Футболистът показва семейна идилия с децата и половинката си Джорджина
7
Кристиано Роналдо позира гол до кръста в селско имение
БГНЕС

Кристиано Роналдо позира гол до кръста във впечатляващата градина на новия си дом в Манчестър. Топфутболистът, който миналата седмица се завърна във Великобритания, за да заиграе отново за английския клуб „Манчестър Юнайтед“, демонстрира, че е в много добро разположение на духа.

Кристиано и половинката му от вече пет години – Джорджина Родригес позираха за няколко идилични снимки с четирите си деца в имението, в което са се настанили в Англия.

Роналдо и приятелката му показаха в профилите си в Instagram, че макар да са свикнали да живеят в доста по-слънчеви държави, са готови да се радват дори и на най-оскъдното английско слънце като веднага се събличат, за да си направят слънчеви бани в градината.

Роналдо е написал до една от снимките, на които си играе с дъщеря си Алана: „Кой казва, че в Манчестър няма слънце?!?!“.

На друга снимка пък футболната звезда е заобиколена от другите си три деца, Кристиано, Матео и Ева. На последния кадър пък се вижда как Джорджина вече се учи да се наслаждава на чаша топъл чай, каквато е традицията във Великобритания.

Красивата брюнетка също е споделила няколко снимки в своя профил в социалната мрежа, включително няколко, направени в поле с овце.

Феновете на 36-годишния атлет веднага реагираха на неговия пост като някои написаха предупреждението: „Почакай да видиш какво е времето в Манчестър през януари...“

Футболистът Маркъс Рашфорд пък е коментирал: „Ти донесе слънцето със себе си, брат“, докато друг последовател на Роналдо е добавил: „Много сме щастливи да те видим в такова добро настроение!!! Заслужаваш цялото щастие в света!“

Кристиано потвърди завръщането си в „Манчестър Юнайтед“ като каза на своите 338 милиона последователи в Instagram следното: „Всеки, който ме познава, знае за моята безкрайна любов към този клуб. Годините, които прекарах тук, бяха абсолютно невероятни и пътят, който сме извървели заедно е записан със златни букви в историята на тази велика и невероятна институция.“

Той добави: „Не мога дори да опиша чувствата си в момента. Завръщането ми на „Олд Трафорд“ е като сбъдната мечта!“

Кристиано сподели: „Тук съм спечелил първото си държавно първенство, първата си купа, тук бях при първото ми обаждане от националния отбор на Португалия, тук спечелих първата си Шампионска лига, първата си Златна обувка и първата си Златна топка.“

Той завърши с думите: „Аз съм тук! Върнах се на място, на което принадлежа! Нека го направим отново!“

Колкото до зашеметяващото имение, в което за сега ще живее звездното семейство, то разполага със закрит басейн, джакузи, фитнес зала и киносалон. Селският имот има седем спални, огромен двор и денонощна охрана.

Вижте снимките на Кристиано Роналдо и семейството му в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПУСТА ЗАВИСТ БЪЛГАРСКА
5
1
 
1
 
! Отговори
Пъъъъъъъй... преди 2 години
и ся ко...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не кубински, а португалски ром.
3
4
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Залязваща звезда. Смешно е дядовци като почнат да се мислят за млади. По-добре да се скрие, че дядовци никой не иска да гледа.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общо взето изглежда като ц игане от Захарната на снимките, но упорит и има нюх за голове.
1
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И аз позирам гол на село :)))

Спонсорирани публикации