С нов маникюр за есента - кои са актуалните тонове?

Ето няколко предложения, които да изпробвате
Обновена: 12 сеп 2021 15:40 | 12 сеп 2021 15:22, Иванка Гъркова
4
С нов маникюр за есента - кои са актуалните тонове?
IStockphoto

Няма нищо по-хубаво от това да посрещнете есента, правейки си нов маникюр. И за да бъде той тематичен, е небходимо да се информирате кои са най-новите тенденции. Преди да ви разкажем за актуалните дължини, форми и декорации, трябва да отделим заслужено внимание на цветовете, които ще властват в следващите няколко месеца. Едни са любими на мнозина, докато други тепърва ще се търсят в салоните. 

 
Според маникюриста Ребека Иса, през есен 2021 ще виждаме от яркочервени дълги нокти до такива с металически отблясъци и омбре ефект, който се завръща. 
 
„Тази есен тенденциите са плюшени, силни, уверени в себе си и класически тонове“, казва Шел Пинк пред списание Reader's Digest. По думите й, любителите на есенните маникюри ще разполагат седна динамична палитра, включваща в себе си топли кафяви;  богати червени; както и разнообразие от градински зелени цветове. Разбира се, няма да липсват и класическите идеи за маникюр с оранжевите тонове по листата на дърветата, които тепърва ще се появят. 
 
Кои са най-актуалните цветове за сезона? 
 
1. Наситено червено 
 
Ако си правите сами маникюра у дома или се интересувате от трендовете, трябва да знаете, че късите нокти, лакирани в така нареченото вампирско червено, ще са истински хит.
 
Тъмночервените нокти придават шик, дори и ако носите стари дънки. В тази връзка, може да с екаже, че те отиват както на по-светли, така и на по-тъмни дрехи. Да не говорим как си допадат с карето или райето.  
 
2. Неутрални тонове
 
Есента ни напомня за оранжево-кафявата гама, но все пак, може да избягате от нея, ползвайки по-неутрални тонове. 
 
„Класическите неутрални цветове винаги са били търсени от тези, които поддържат ноктите си чисти и елегантни“, коментира Хеми Парк. 
 
Още за актуалните цветове е маникюр есен 2021, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педикюр!
3
4
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Актуалните цветове са Червено и Черно. Анархия е и с Анархия ще смажем гавата на Бог еврейски.Купих и вече Нож за благословия на равини,попове и имами. Няма да пропусна и будистите и кришнарите. Бой !
2
5
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До 1.....много си добра, ама само с теория не става!!
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оххх, не издържам, ще получа оргазъм без да си пипам члена, мисля си как някоя Мадама ми прави ч.кий, оххх из.празних се !!!

Спонсорирани публикации