22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ

Кампания набира средства за по-малкото братче
24 сеп 2021 08:10, Елка Василева
154
22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ
Снимка: bg-voice.com

Българин на 22 години е арестуван по обвинение, че е убил собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил в щата Ню Йорк, съобщиха от полицията в Ню Йорк.

Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши, който най-вероятно е страдал от шизофрения, е задържан за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев – старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише bg-voice.com.

От полицията съобщиха, че са се отзовали на сигнал за нападение с нож.

Свидетел става 9-годишният син на българина.

„Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно в къщата, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията“, каза Джак Келър, говорител на щатската полиция в Ню Йорк.

На мястото полицаите открили Андреев-старши и малката София мъртви.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши, който също е в къщата.

„Адреев-младши е на терасата на втория етаж. Той изглежда скача от там с нож в ръка и изглежда има рани, които сам си е причинил“, казаха от щатската полиция.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до клането.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Ню Йорк, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

А съпругата на Майкъл Андреев е в Русия и също се прибира към САЩ, за да бъде със семейството, а властите търсят контакт с биологичната майка на Майкъл Андреев-младши Елена, която също живее в Русия. Според Стефан шизофренията вероятно е наследствена именно от семейството на биологичната им майка.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Кампанията GoFundMe е събрала $ 5 500 от необходимите $ 75 000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
От Михаил станал Майкьл(по модерно звучи,знак,че се е отьрсил от ганьовската простащина),,шизофреник,сьпругата и майка му в русия,братята в бг,нямат спестен долар даже да си покрият нуждите...И един друг бьлгарин,от 1-ва глава на ,,Под игото",уж ,,роб"-софра под асмата,голям двор,самодоволен баща и сьпруг,многолюдна щастлива челяд, изстудено,руйно вино-всичко това символ на успешен бизнес и най важното на сплотено и щастливо семейство!!!...И кое предпочиташ,а ,***?!?!
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американската мечта.Мечтите са безплатни.
115
3
 
4
 
! Отговори
ТЪПОТО КОПЕЛЕ- ШОПА преди 2 години
ЩИЗОФРЕНИЯТА СЕ ПРЕДАЛА ОТ БИОЛОГИЧНА МАЙКА ЕЛЕНА ИЗ РОССИИ......NO COMMENT
114
4
 
6
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 години
Ами ... българи, сър - забавляват се!
113
4
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 2 години
Bravo be... vistinski Bolgarin-vojvoda-patriot... taka treba
112
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам да е българин , че българите не са ли в България, а пък там са американците , не е ли така !?
111
9
 
3
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Явно дрътака е искал да го чипира,*** младия са е усетил и му е разнал главата!!!така се прави с ваксърите-смело и безкомпромисно!!!Повече-уъре сутринта,че след малко ще ни спрат нетя в Карлуково!!
110
3
 
1
 
! Отговори
Шиткоинист преди 2 години
До до 117Така е с пирамидате - някой изкарват за самолети, някой за 2 трабантчета, но мнозинството губи. Този явно е изгубил за 2 шевролета и е превъртял.Карай си с кеф кървавите трабантчета.
109
7
 
11
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Не разбрах, ваксиниран ли е бил?
108
4
 
3
 
! Отговори
до 117 преди 2 години
Е аз не карам Ламбо, защото не искам да си купя, но от крипто изкарах пари за 2 броя от по-обикновените.
107
3
 
12
 
! Отговори
Шиткоинист преди 2 години
За съжаление днес е така с децата - по цяла нощ играят по компютрите и си мислят, че ще карат Ламбота като "копаят" шиткоини. Никаква връзка с реалноста.Лека пръст на малкото ангелче.
106
9
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
САЩ е точното място за такива хора. Стават такива неща и в България, но такива хора трябва да ходят в САЩ да правят тези глупости. Същото се отнася и за ромите дето нападат хората по улиците и ги ограбват. Да хващат самолета за САЩ. Аз ще им поема разходите, но ще им платя само билета за отиване, но не и за връщане, защото не искам да се връщат.
105
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Имането на деца не бива да е изконно човешко право и всеки да се размножава на поразия, съжалявам." - Ми сажалява си уе
104
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клоаката на света. Точното място за такива създания
103
2
 
23
 
! Отговори
Ro преди 2 години
110, какво да ми се случи бе? Дете на алкохолик с тежка клинична депресия съм, който се уби от пиене на 43. Беше ад у дома, добре че баба ми и дядо ми ме взеха, за да ме гледат. Айде не ми говори сякаш не знам и не ми е минало през главата. Такива хора не трябва да имат деца, точка. Да, знам, че е грубо, ама ако я беше сърбал тази попара, друга песен щеше да пееш. Само се надявам да не ме застигне и мен като наследствен подарък. А шизофренията е далеч по-зле и от това, дори не ми се мисли.
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧИЧО БЪКТова , което пишеш, какво общо има с този случай? Всеки има правото да се чувства какъвто си иска, да не би в Европа всички да са местни или в щатите да са местно коренно индианско население? По-скоро може да са били дискриминирани това семесйтво или чст от тях.
101
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До RoАко утре някой ти лепне етикета, че си луд, както често правят с неудобните хора, не защото са луди ,а защото са неудобни, как ще се чувстваш? Нацист такъв, "на чуждия гръб и сто тояги са малко", според теб! Ти се моли на тебе да не ти се случи!
100
4
 
6
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Приказвате си глупости, но такива хора не трябва да живеят сред обществото. Като убият двама-трима, ще ви дойде акъла.
99
11
 
2
 
! Отговори
Георг преди 2 години
При Радев е така !
98
2
 
15
 
! Отговори
Ro преди 2 години
Статията ли е написана/преведена зле или аз съм ***, защото нищо не разбрах кой на кого какъв е бил? Голяма трагедия иначе... не знам до колко е уместно хора с тежки психични разстройства да създават поколение. Имането на деца не бива да е изконно човешко право и всеки да се размножава на поразия, съжалявам.

Спонсорирани публикации