22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ

Кампания набира средства за по-малкото братче
24 сеп 2021 08:10, Елка Василева
154
22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ
Снимка: bg-voice.com

Българин на 22 години е арестуван по обвинение, че е убил собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил в щата Ню Йорк, съобщиха от полицията в Ню Йорк.

Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши, който най-вероятно е страдал от шизофрения, е задържан за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев – старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише bg-voice.com.

От полицията съобщиха, че са се отзовали на сигнал за нападение с нож.

Свидетел става 9-годишният син на българина.

„Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно в къщата, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията“, каза Джак Келър, говорител на щатската полиция в Ню Йорк.

На мястото полицаите открили Андреев-старши и малката София мъртви.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши, който също е в къщата.

„Адреев-младши е на терасата на втория етаж. Той изглежда скача от там с нож в ръка и изглежда има рани, които сам си е причинил“, казаха от щатската полиция.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до клането.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Ню Йорк, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

А съпругата на Майкъл Андреев е в Русия и също се прибира към САЩ, за да бъде със семейството, а властите търсят контакт с биологичната майка на Майкъл Андреев-младши Елена, която също живее в Русия. Според Стефан шизофренията вероятно е наследствена именно от семейството на биологичната им майка.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Кампанията GoFundMe е събрала $ 5 500 от необходимите $ 75 000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
4
 
11
 
! Отговори
имам спомен преди 2 години
Че преди 89 г на при някои заболявания не трябва да имаш брак или деца -- сега и наркозависимии със тежки отклонения и прочие бълват отрочета ама гена си е ген .....
96
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ли "хубостник" ще го изкарате ром???
95
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко съпруги, колко майки, колко синове, главата ми стана каша...имат майки съпруги ама те живеят в русия, офф нищо не разбрах, жалко за малкото момиче и бащата. Естествено с здрав разум никой не можа да го направи това, явно изперкал.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Axa dobre se e integriral bravo tam tyi pravi sa
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше в България щяха да го пуснат на свобода, защото не могат по българските закони да го затворят, а в заведенията за такива като него психично болни няма място.
92
2
 
10
 
! Отговори
ЧИЧО БЪК преди 2 години
Майката биологична е българка. Втората съпруга на Бащата е Рускиня ...Явно двете майки много обичат Россия, защото и двете майки са в Россия по едно и също време ...И те са се чувствали Руснаци = защото цялото семейство са членове на РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА в САЩ...А НЕ НА БИЛГАРСКАТА .
91
1
 
2
 
! Отговори
неандерталец преди 2 години
Такива психично болни трябва да бъдат държани в институция, но родителите им си ги обичат и все си мислят, че нищо лошо няма да стане.
90
5
 
10
 
! Отговори
Ястребител преди 2 години
Славата на юмно-красиво-интелигентните българи продължава да се шири надлъжка и наширка по сите земни кълбенца из галактиката, че и отвъд! Цял свят пропищя от това 7 милионно племе диво балканско.
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тук ако се продаваха оръжия свободно както там щяха да се избият психопатите масово.
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтрепаха се Майкълите!! По добре да си бяха останали в Долно-изнанагорнище поне щяха да са си нашите Пешо и Гошко!
87
4
 
7
 
! Отговори
Що"Да"Вида преди 2 години
Ако беше черен нямаше да знаете кво е извършил даже, а сега чак и снимка ви дават да видите колко е бял.
86
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека е американец, пренастройте ганьовския манталитет и спрете да се излагате. Това всъщност е скрита русофилия защото също както русофилните неонацита съдите за човека по произхода, етноса и цвета на кожата, а не по паспорта. Спрете се бе!
85
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
млад и успял - нека си дойде и да направи партия в България
84
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека не е българин а американец с български произход.
83
5
 
7
 
! Отговори
Говорит Москва преди 2 години
Американи зацията е по-страшна от турци зацията
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лабораторно по био-логия с биологични майки, биологични братя и сестри, както и резултат от два бивши био продулта.. . . .а старейшината го няма
81
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е бил от ГЕРБ! Това са герберастки ценности - да заколиш ближния в гръб!
80
2
 
44
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
не е ясно какво му е българското на човек роден израснал и никога не живял в БГ?
79
2
 
36
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Който не се е сблъсквай с шизофренно разтройство от близо, да не говори. Никой няма представа ужаса, който изпитват тези хора, когато са командвани от гласове, които могат да ги докарат до физическа болка. Може да е имал и халюцинации визуални, които да са му показвали нещо съвсем друго. Примерно змии, чудовища и други гадории, неща които обикновено сънуваме на сън като кошмари. Много шизофреници самоволно си спират антипсихотиците, когато се чувстват добре или не са лекувани правилно.
78
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не разбрах. Бирата на тоя с бащата на ония другия, у л тоя третия. А майката на тоя живеела в Русия и майката на другия и тя живеела в Русия а пък брат му ( ама не от тая майка ами от оная другата) бил морски тюлен и т.н. Тая статия все едно Димитър Пенев я е писал.

Спонсорирани публикации