22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ

Кампания набира средства за по-малкото братче
24 сеп 2021 08:10, Елка Василева
154
22-годишен българин уби баща си и сестра си в САЩ
Снимка: bg-voice.com

Българин на 22 години е арестуван по обвинение, че е убил собствения си баща и по-малката си сестра в дома им в Джорданвил в щата Ню Йорк, съобщиха от полицията в Ню Йорк.

Българинът с американски паспорт Майкъл Андреев-младши, който най-вероятно е страдал от шизофрения, е задържан за предполагаемо убийство на своя съименник и баща Майкъл Дж. Андреев – старши на 67 години и 12-годишната София Трусова, която е сестра на Майкъл, пише bg-voice.com.

От полицията съобщиха, че са се отзовали на сигнал за нападение с нож.

Свидетел става 9-годишният син на българина.

„Малкият брат чува и вижда намушкванията. Той бяга от къщата, търси помощ. Връща се обратно в къщата, защото знае, че 12-годишната му сестричка е в къщата. Намира я с прободни рани, бяга отново навън и отива при съседите, които се обаждат на полицията“, каза Джак Келър, говорител на щатската полиция в Ню Йорк.

На мястото полицаите открили Андреев-старши и малката София мъртви.

Заподозрян за убийствата е 22-годишният син Майкъл Андреев-младши, който също е в къщата.

„Адреев-младши е на терасата на втория етаж. Той изглежда скача от там с нож в ръка и изглежда има рани, които сам си е причинил“, казаха от щатската полиция.

Андреев-младши е откаран с хеликоптер в болница, където по-късно е арестуван по две обвинения за убийство от втора степен и по едно обвинение за престъпно притежание на оръжие от четвърта степен. Разследващите не разкриха информация за предполагаемия мотив или събития, довели до клането.

Според неговия брат Стефан, който учи в Американския университет в Благоевград, Андреев-младши страдал от шизофрения, вероятно по наследствена линия от биологичната им майка.

По време на убийствата Стефан е в България. Той се е завърнал обратно в Ню Йорк, както и другият му брат, който служи във военноморските сили.

А съпругата на Майкъл Андреев е в Русия и също се прибира към САЩ, за да бъде със семейството, а властите търсят контакт с биологичната майка на Майкъл Андреев-младши Елена, която също живее в Русия. Според Стефан шизофренията вероятно е наследствена именно от семейството на биологичната им майка.

Другите двама братя Андрееви са взели спешен отпуск, за да се върнат у дома и да се погрижат за оцелелия си 9-годишен брат, съобщиха от кампания на GoFundMe, набираща средства за семейството.

Кампанията GoFundMe е събрала $ 5 500 от необходимите $ 75 000 към сряда. Тя е предназначена за покриване на разходите за погребение, пътуване и за подпомагане на грижите за по-малкото дете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
88% от американците са болни от метабоилитен синдром,толкова за американският начин на живот!
56
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя български старец защо е избягал в САЩ? Да си намира 2 рускиня подред? А сега пак кажете кои са българите дето хукнаха на вън? Че и 4 деца създал. Сектанти ли са, ромите даже вече не правят по толкова?
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идеално. Вече е типичен хамериканец.
54
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи мега великата Америка е толкова добра, че като живееш в нея единия брат убива семейството си, а другия идва да учи в България. В същата България, която наричат клоака и при българите които всеки ден са Га ньовци, тъ паци и ***. Сега тоя брат, учещ в Благоевград да не излезе кандидат в някоя листа, с печат преуспявал в чужбина българин?
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е виновен 22 годишния Майкъл, че е изтърпял целия хаос на баща си и майка си. Нормално е да го нарекат сега шизофреник.
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знам колко застаряващи самотни бизнесмени си търсят компания като полудели, нищо чудно да вкарат и своите биологични деца в такива филми.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пердашил наследствено обременена рускиня, взел си втора, аре сега в трапа барабар с детето.
50
2
 
8
 
! Отговори
Бушон Пен преди 2 години
В САЩ всеки ден стават брутални неща, но медиите не ги показват. Ето например преди една седмица изчезна едно момиче и случая придоби популярност. По едно време полицията вика, че открили 2 трупа, ама не било на момичето. И това за тях си е нормално, не го приеха като нещо странно, да има 2 други трупа в гората.
49
1
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Шоп/ НЕ ЗНАМ , ЗАЩОТО СЪМ ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ, НО АКО ИМАХ ПО-МАЛКА СЕСТРА СИГУРНО ЩЕШЕ :D
48
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно не само селяните в България им прищраква в главата, очевидно ги лови и буржоазията и елитът на вън.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моето съчувствие, но има нещо странно в това семейство. Децата са от различни майки, съдейки по фамилиите им май и от различни бащи. Бащата доста възрастен спрямо децата, а каква му е разликата с майката на убитото момиченце - загадка.Един тук, друг там, пръснати по държави и континенти.
46
4
 
9
 
! Отговори
Бил Сгей преди 2 години
Класически случай на Кови Дивитнайси.
45
20
 
5
 
! Отговори
Том Кукуруз преди 2 години
Не я разбирам тая американска мечта аз. България си е най-добре. Вече и пари могат да се правят тук. Сега като изчегъркаме крадците от ГЕРБ, ще станем рай на Балканите.
44
5
 
12
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 2 години
Преди години из Европа бе на м0да да осиновяват изоставени от Раша и Украйна, но като порастнаха се превърнаха в проблемни деца, защото се оказа че са деца на потомствени алкохолици и хора с разбутана психика и затова се насочиха към китайския "пазар"- по-скъпо , но качество.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 58 направил четвърто дете на жена си. Да не повярва човек.
42
3
 
10
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
Мъж с герданче нация няма. От Аляска до Чукотка - всички са глупенде-ри/ли.
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незначителен страничен ефект от ваксинация, случва се, ко да прайш. Важното е, че ваксинираният е жив и здрав.
40
1
 
17
 
! Отговори
Йух Пслескан преди 2 години
Майкъл е много популярно име в Столипиново.
39
1
 
12
 
! Отговори
Чик Иджиев преди 2 години
Бил Михаил, ама там станал Майкъл.
38
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евразийски ценности!

Спонсорирани публикации