Късмет, нови възможности... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 4 – 10 октомври
4 окт 2021 21:00, Иванка Гъркова
2
Късмет, нови възможности... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 4 – 10 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Приемете затрудненията като основателна причина за проява на инициатива и осъществяване на промени, насочени към подобряване на житейския ви статус. Събитията ще са динамични, на моменти стресът и напрежението ще се повишават, но в известна степен и ще ви мотивират да действате активно, обмислено, да експериментирате, въвеждайки нови методи на работа. Стремете се да поддържате спокойни отношения с хората от най-близкото ви обкръжение.
 
Телец
 
Силите ще ви стигнат за всичко, стига да ги ориентирате в правилната посока. Формулирайте целите си, трасирайте пътя към тях, но си имайте едно наум, че постигането им не трябва да бъде на всяка цена. Обмисляйте важните решения самостоятелно и не позволявайте да ви манипулират или да ви налагат чужди принципи. Ще успеете да завършите по-голямата част от започнатите занимания. Съобразявайте се с необходимостите и мнението на околните и бъдете готови за компромис, за да си осигурите подкрепа в критичните моменти.

Близнаци
 
Управителят ви Меркурий е в ретроградно движение и често ще се налага да общувате с неприятни хора по неприятни теми. Обмисляйте предпазливо изказванията си, за да не се окажете въвлечени в сериозен и твърде досаден конфликт. Доверете се на интуицията и пристъпвайте към спорните ситуации с присъщата си дипломатичност, с която сте в състояние да обезоръжите дори най-отявлените си врагове. Необходимостта да се справите с поредица доста сложни задачи от една страна ще ви постави в центъра на вниманието, от друга ще ви държи в курса на събитията, а от трета ще е добра предпоставка за професионален напредък. Неприятната част на цялата ситуация е, че ще сте доста по-заети от обикновено и времето за почивка ще е ограничено.

Рак
 
Разпределете ангажиментите и отделете важното от второстепенното. Опитайте се да прецените колкото е възможно по-разумно коя случка ви засяга лично и коя можете да подминете, без да се впечатлявате. Крайният резултат, успехът, зависи всъщност от умението ви да формулирате личните си цели, да овладеете емоциите и да се абстрахирате от външни фактори. Появата на хора от миналото ще ви зарадва и развълнува. Необходимостта да преодолеете някои затруднения, изискващи незабавна реакция, може да предизвика тревога, която всъщност ще е неоснователна. В състояние сте да се справите, особено ако става дума за делови уговорки и решаване на финансови въпроси. За трудоемки проекти е подходяща втората половина на седмицата, когато ще сте доста по-уравновесени и по-работоспособни.
 
Лъв
 
Опитайте се да наблюдавате, да забелязвате детайлите и да анализирате видяното в глобален план. Ще достигнете до поредица интересни прозрения, благодарение на които ще промените отношението си към някои хора, а и околните ще започнат да ви оценяват от различна гледна точка. Ще натрупате опит. В интерес на истината, част от преживяванията няма да са особено приятни, но за сметка на това ще привлекат вниманието върху вас, ще ви дадат възможност да напреднете в служебната йерархия и да стабилизирате позициите си. Приемете, че сега поставяте основите на следващите си успехи. Проблемите, доколкото ги има, ще са свързани с личните отношения и ще са предизвикани от субективната ви оценка върху някои събития.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
КЛОЗЕТЪ преди 2 години
Отивам в клозета!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Иванке... Хастрологията не е наука а лъженаука :))))) /справка уикипедия/

Спонсорирани публикации