Ваня Джаферович го налегна носталгия

Бившият футболист живее в България от цели 16 години
15 окт 2021 16:03, Иванка Гъркова
34
Ваня Джаферович го налегна носталгия
БГНЕС

Ваня Джаферович тъгува по родната си страна. Бившият футболист на ФК „Берое“ и победител в  „Survivor V“, сподели, че вече 16 години живее в България, но му липсват хубавите моменти със семейството в Босна и Херцеговина.

Риалити звездата сподели няколко снимки от своето детство и юношество, като написа:

„До 9-годишна възраст бяхме в Босна, след това почна войната и се преместихме в Хърватска, където останах още 13 години, преди да дойда Стара Загора и България. Сега съм на 38 и все още не мога да се преборя с носталгията и чувството, че съм чужденец тук, където съм“.

Според Ваня, който познато лице от телевизионния екран, най-голямата му грешка е, че в трудни моменти си пуска музика от бивша Югославия, когато е сам вкъщи, което го потиска още повече.

„Чувам езика, текста, носталгията ме удря и почвам да ридая като малко дете. Не мога да спра…“, добавя той.
 

Цялата статия и снимки на Ваня от детството му можете да прочетете и видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 години
Древните мъдреци,пък и сегашните,СЕ НИ СЪВЕТВАТ,ЧЕ ЖИВОТА,НИ Е ТАКЪВ,КАКЪВТО,СИ ГО НАПРАВИМ,ИЗБЕРЕМ.Избрал е жена,от България,тук е.Щото и тая я има,че ако е толкоз добър,на терена,нямаше да е в Берое.
32
0
 
0
 
! Отговори
3M преди 2 години
коя е тая Ваня!?
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуска си Миле Китич и го наляга носталгията..
30
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ач палто и гит у Босна :)))
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не работи, затова е депресиран.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз му се чудя какво прави тук...Хърватска е много красива страна.
27
2
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 2 години
Никаква носталгия не го е налегнала. Просто вече не издържа Българскатаселяния световна дива!
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до : Пияница мистик --- Леле ти си абсолютно луууддд!! Всеки ден по цял ден пишеш свободни съчинения за някой си фигурант? Знам, че никой луудд не осъзнава, че е луудд и затова те съветвам да потърсиш психиатър , СПЕШНО! А освен това с непрекъснатото натрапване за фигуранта ни отблъскваш още повече от тоя дето ти плаща с чекмеджето от Банкя! Правиш му мечешка услуга на разБойко барисов
25
3
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Още повече ще го сграбчи носталгията и ще ридае по-силно само след няколко месеца само, като Фигуранта с шайката му от некадърници още няколко пъти качат цените на всичко - ток, парно, храна, вода, че и режим на тока въведат. Тогава направо с писъци ще се изнесе към Босна, барабар със семейството си :)))
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваня е като ромите не може цял живот да се интегрира!! хахаха
23
0
 
4
 
! Отговори
16 преди 2 години
Ваня, както и Андреа, са си типично мъжки имена, произлезли от древните гърци и античната династия. Обаче съвременния свят, и особено ние българите, доста ги изкривихме.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваня, в България се слуша повече югомузика, отколкото в която и да е бивша югорепублика, защо тъгуваш?
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"най-голямата му грешка е, че в трудни моменти си пуска музика от бивша Югославия" Че то тук и ние във всички моменти си пускаме сръбско, но не тъгуваме по СФРЮ.
20
0
 
14
 
! Отговори
Куку руку преди 2 години
Господин Ваня, при добро желание от твоя страна, за 9 часа с автомобил си в Хърватска (при условие, че не бързаш)! Затова з****** тия фойерверки, чиято единствена цел е да привлечеш малко внимание към себе си, а се качвай на каляската и газ натам. Може и да не се връщаш! Лично аз няма да страдам за теб, а предполагам драгите съфорумници, също!
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче в последните години си изкарва хляба само от риалити формати.Явно е скъсал джоба и там е голямата му мъка.Чувства се професионално неудовлетворен.
18
1
 
14
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Много си се объркал. Повечето неща, които си изредил са именно така. Югославските по времето на Тито можеха да ходят свободно навсякъде по света и дори да работят. По същото време българите да отидат на гости в Драгоман или Петрич им искаха Открит лист.Ама явно си млад и не знаеш
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига бе,2 милиона българи се пръснаха по света и не ги гони носталгия,а този фин мъж даже и плаче.Мисля,че той реве,защото не е успял да се реализира.Ако от един ритнитопковец мисли,че може да се превърне в професор,без да е учил,няма как да стане.
16
0
 
8
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Тоя с женското име не е хърватин а бошняк. Хървати мюсюлмани няма.
15
10
 
7
 
! Отговори
Югославия преди 2 години
Беше много силна Югославия като държава и затова я разбиха американците. И си живееха страхотно и като стандарт и можеха да ходят навсякъде по другите държави ако искат. Представляваше сериозен фактор с който абсолютно всички трябваше да се съобразяват, и в спорта и военно навсякъде бяха на световно ниво, а както знаем силните ги разделяш защото ако са заедно те мачкат.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не бих го турил на жена му, едно време ставаше, сега е като бидон с кисело зеле

Спонсорирани публикации