Джон Траволта към покойната си жена: Много ни липсваш!

Кели Престън щеше да празнува рожден ден на 13 октомври
16 окт 2021 12:50, Иванка Гъркова
8
Джон Траволта към покойната си жена: Много ни липсваш!
БГНЕС

Джон Траволта се грижи за децата си сам близо година и няколко месеца. Толкова време мина откакто съпругата му Кели Престън почина заради рак на гърдата. Актьорът припомни на феновете си, че на 13 октомври тя щеше да навърши 59 години.

„Много ни липсваш и те обичаме“, написа холивудската звезда в Instagram и сподели снимка, на която виждаме нвгоата любима усмихната, на едно от последните събития на червения килим, на което присъства.

„Тя празува с ангелите“, „Честит рожден ден. Сигурна съм, че е получила вашата любов“, „Толкова красива... Отиде си твърде рано“, пишат последователи на Джон в социалната мрежа. Много посочват, че е хубаво той и децата да продължат да тбелязват рождения ден на Кели - нещо, което тя би искала.

Преди броени дни Траволта не пропусна Деня на бащите и дъщерите, поздравявайки своето пораснало момиче Ела. Откакто съпругата му почина през лятото на 2020 г., актьорът се стреми да прекарва повече време с нея и брат й. А от постовете му в Instagram личи, че той има силна връзка с децата си.


Да прочетете още по темата и снимки на Джон с Кели и децата им, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации