Том Круз шокира фенове с подпухналото си лице

Според експерт, промяната се дължи на козметична процедура или напълняване
16 окт 2021 22:25, Петя Славова
17
Том Круз шокира фенове с подпухналото си лице
БГНЕС

Том Круз предизвика вълна от коментари от интернет потребители за външния му вид, след като се появи преди ден на бейзболна игра с подпухнало лице.
Слуховете, че известна личност прибягва до пластична хирургия, преследват Круз в продължение на много години. Въпреки че актьорът винаги е отричал, че е ходил под ножа, феновете все още са уверени, че вечно младият Том Круз е претърпял операция на носа, трансплантирал си е коса, както и редовно е инжектирал ботокс.

Снимки на „подутия“ актьор, публикувани в Twitter, предизвикаха бурна реакция от потребителите на тази социална мрежа. „Какво направи Том Круз с лицето си?“, Някои фенове на звездата са объркани. „Том Круз или е наддал на тегло, или е прекалил с корекциите“, предполагат други.
The Sun е поискало коментар от козметик. Д -р Алис Хеншоу, собственик на козметичен салон, която редовно използва инжекционни препарати в работата си. Експертът разкри истинските причини за подуване по лицето на идола на милиони.

Според козметика лицето на актьора е подуто в резултат на пластична хирургия: „Том определено изглежда подут, което може да се дължи на следствие от процедура или от наднормено тегло“, казва тя.

„В миналото той е инжектирал под очите, около устата и носа, но този път изглежда различно. Ако го погледнете в профил, можете да видите, че врата му също е много подут. Инжекциите за красота не се поставят в тази област, което означава, че е резултат от оток или наднормено тегло “, сигурен е козметикът.

Д -р Алис е уверена, че този вид оток е типичен за хора, претърпели пластична операция или лифтинг на лицето. Хеншоу също потвърждава слуховете за трансплантация на коса: „На почти 60 години линията на косата на Том остана същата, въпреки че леко изтънява, което предполага, че може да е имал трансплантация на коса“, добави лекарят.

Снимки на „подутия“ актьор, публикувани в Twitter, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 2 години
Станал е дебелак. Яде тлъсто месо и всичко му се лепи на умната глава, за да се храни мозъка му.
12
3
 
5
 
! Отговори
Хоремагчията преди 2 години
От солената туршия ще да е! И бахура!Ама то с плодова ракия кво друго да мези човека?И сега без майтап: Всички вакснати са подпухнали. Задължително лицата им стават като месечини в определен етап от действието на инжектираните препарати. На някои при първа, на други при втора доза, на някои веднага, на други след време, всичко зависи от организма.Язък, беше пич, ама
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тя па петя славова нали е много убава та коментира том круз, човека гони 60 как да изглежда?
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, няма как. Да свикват фенките. Вечно млад е само Еминем.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде утре идва реда на Лия Ремини!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Траволта има изказване, че дълбоко съжалява за членството си там.....Кога бре, ще го проверя веднага! Отивам на ютюбата да се консултирам с Енгри Гей Поуп! (Angry Gay Pope) Тоя направо ги смазва! :))))))
7
0
 
8
 
! Отговори
До 8: преди 2 години
Траволта има изказване, че дълбоко съжалява за членството си там.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес БГ май са фенове на Саентоложците, сутринта писаха за Триволта, вечерта - Том Кукуруз! :))))))
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да се оправи. Той е най-сексапилният актьор...
4
3
 
8
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Да не е станал пак барман !
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колегите сциентолози са го подпукали за некачествена пропаганда на сектата
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пластични операции, естествено. Кандидатката за президент, чалгата Луна има цели 9 пластични операции и без тях изглежда като чума, а Круз, който е един от най-добре заплатените актьори в света не може да не инвестира във външния си вид. Да не говорим за предишния ни здравен министър по прякор Ботокса, който по време на най-голямата пандемия си присажда коса и слага ботокс защото неговия гей приятел не го харесвал повече плешив. Ботокса обаче е комичен защото е дебел.
1
4
 
31
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Пийнал е малко повече.Утре ще се оправи.

Спонсорирани публикации