Естествени камъни в грижата за кожата - защо не?

Ето какви са ползите от козметиката с тях
19 окт 2021 19:30, Иванка Гъркова
1
Естествени камъни в грижата за кожата - защо не?
IStockphoto

Когато си купувате козметика, интересувате ли се от нейния състав? Или просто разчитате на конкретна марка, от която вие или ваш познат е доволен... Ако скоро не сте се зачитали в етикетите на някой нов продукт – крем, лосион или скраб за тяло, например, обърнете им повече внимание. Там може да присъстват и някои добре познати ви естествени камъни. Не се учудвайте, това е нова мода в козметичната индустрия, която трябва да опитате.

От векове много скъпоценни и полускъпоценни камъни са използвани за лечение на най-различни болести – заради техните силни енергийни свойства. Ето че днес те започват да навлизат и в състава на козметиката от ново поколение.
 
"Козметичните процедури със скъпоценни камъни бележат бум в началото на 2021 г., въпреки че към тях има интерес от дълго време“, казва биохимикът Ел Маклиман. Тя обяснява пред Helathline, че те действат благоприятно на кожата – подмладяват я, помагат и при хиперпигментация, подобряват циркулацията на кръвта в лицето.
 
Какво е действието на продуктите с естествени камъни?
 
След лятото, когато се грижим повече за хидратацията на кожата, не бива да спираме с нея, а по-скоро да се ориентираме към нови, подходящи за новия сезон продукти. Според Шарън Хилдич, която участва в създаването на козметика с кристали за марката Crystal Clear, продуктите с този състав действат на енергийно ниво.
 
"Всичко съдържа вибрационна енергия, от нашите собствени тела до неподвижни обекти, които постоянно са на различни честоти", казва тя.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
PLD преди 2 години
Събирате ги от поречието на Марица.

Спонсорирани публикации