Юпитер става директен - на кои зодии ще донесе щастие?

Ретроградното движение на планетата приключи
21 окт 2021 15:41, Теодора Драгоева
11
Юпитер става директен - на кои зодии ще донесе щастие?
IStockphoto

Ретроградното движение на Юпитер приключи на 18 октомври 2021 г. и въпреки че сред всички ретроградни планети тази е с най -добро влияние, все пак три са зодиите, на които този транзит ще донесе най-голям късмет.

Когато е в ретрограден режим, Юпитер позволява на ума ни да разширява кръгозора си и въпреки че това влияние не е отрицателно, все пак си има и своите недостатъци – лошото тук е, че с цялото това разширяване на кръгозора, е възможно да открием и нещо тъмно в себе си.
 
След като вече Юпитер е директен, ние можем да продължим да разширяваме перспективите си, но също така можем и да се освободим от каквито и да е тъмни мисли, които може би са попаднали в главата ни през този ретрограден период. Тоест, новият транзит потенциално може да ни донесе просветление и това важи за всички зодии.
 
И така, късметът се намира в нагласите ни, нали? Това означава, че всеки, който е напът да получи благословения „късмет“ на Юпитер, трябва да има съответната психическа нагласа и да се чувства късметлия.
 
Разберете кои зодии ще бъдат най-щастливи в идния период, когато Юпитер ще бъде директен:
 
Телец (20 април – 20 май)
 
Телците са перфектният пример за това как умът може да попие твърде много информация на моменти. Възможно е през последните няколко месеца Телците да са осъзнали няколко нови неща за себе си и живота си – информация, която може да им се е сторила „твърде много“. Може би през този период те са прекарали твърде много време в търсене на истината, но в същото време са били в застой заради ретроградното движение на Юпитер. С други думи, те са ударили главата си в стена и колкото и да са се опитвали да разбият стената, за да продължат напред, не са успявали, вероятно поради някаква лична причина. Е, сега настъпва времето, в което те ще могат да премахнат и последния препъникамък от въпросната стена и да продължат напред. С края на ретроградния период, те най-накрая ще се почувстват така, сякаш язовирната стена се е спукала и цялата вода от знание, от която имат нужда, идва към тях и то с бързи темпове.
 
Везни (23 септември – 22 октомври)
 
Хората от зодия Везни винаги имат стремеж към големи знания и благодарение на скорошното ретроградно движение на Юпитер, техните интереси са се разширили. В същото време много представители на тази зодия са започнали да се чудят дали се движат по правилния път.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник:  Tialoto.bg 

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо да е рано за зеле колега? Вече позастудя. Слагайте сега, че да има.
8
0
 
3
 
! Отговори
хахахаха преди 1 месец
Какво щастие! рано е за зеле, а на някои се е вкиснало!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма вече хубаво зеле по пазарите. Навремето какво зеле имаше, ееееех....
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЗ НЕ СЪМ ЗОДИЯ
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистите съсипаха България.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
антиваксъри и суеверни са на мода в държавата.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И царска туршия сложих.
2
1
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 1 месец
Първо смених гумите.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сложихте ли зелето?

Спонсорирани публикации