Адел мисли за концерти - кога да ги очакваме?

Тя се завърна на сцената с гръм и трясък
29 окт 2021 15:55, Дарена Найденова
6
Адел мисли за концерти - кога да ги очакваме?
Снима: Getty

Адел се завръща на сцената!33-годишната изпълнителка разкри в социалните мрежи, че ще направи първите си концерти от 2017 година насам. Те ще се проведат през лятото на 2022 година в Лондон. Точните дати са 1 и 2 юли, а мястото е Hyde Park в английската столица. Адел вече пусна информация за предварителната продажба на билетите, но само няколко часа по-късно сайтът се срина от многото желаещи, които искат да се сдобият със златния пропуск.

„Ои, Оиии“, написа звездата в Туитър, споделяйки снимка на обложката на албума си „30“. В описанието тя даде и линк към сайта за продажба на билети, като тези, които не са успели да се включат в предварителната продажба, ще трябва да изчакат до 30 октомври, когато ще бъдат пуснати всички билети. Разбира се, датата не е избрана случайно, а във връзка с предстоящия албум на Адел, който се очаква да излезе на 19 ноември.
 
Когато обяви пристигането на албума „30“, Адел заяви, че работи по него през последните три години и в момента се намира на съвсем различно място от представяното.
 
„Със сигурност не съм никак близо дотам, докъдето бях преди три години. По принцип разчитам на рутината и постоянството, за да се чувствам защитена. Но сега, съзнателно, се впуснах в един лабиринт от абсолютен хаос и вътрешни терзания“, каза певицата в официално съобщение.
 
Адел допълва, че е научила много болезнени истини за себе си по време на записа, но най-накрая е намерила място, на което се чувства комфортно и е готова да покаже музиката си пред света. В предаване на живо в Instagram, звездата разкри, че албумът ѝ ще е основно за развода ѝ със Саймън Конеки, който беше финализиран през март 2020 година. „Имам чувството, че най-накрая намерих чувствата си. Ще кажа, че никога не съм се чувствала толкова спокойно в живота си. И също така съм готова да ви покажа албума“, обясни Адел.
 
Още за новите проекти на Адел ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичките и песни еднакво звучат.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само концерт на адел ни липсва.
2
0
 
3
 
! Отговори
pul ev преди 2 години
nekva nova pesen duet so crnija bf?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нужда да мисли, по-добре да си пържи мекичките там и да си ги хапва.

Спонсорирани публикации