След инцидента с Болдуин: Заплашват дъщеря му

По време на снимки той простреля и уби оператор
29 окт 2021 18:00,
11
След инцидента с Болдуин: Заплашват дъщеря му
Снимка: БГНЕС

Дъщерята на актьора Алек Болдуин – Айрлънд, получава заплашителни съобщения в профилите си в социалните мрежи и на електронната си поща.

Те започнали, след като баща й стана участник в случайно убийство на оператор по време на снимките на уестърна "Ръст".

Още по темата
При инцидента беше ранен още един човек.

Моделката изрази благодарности към фен, който сподели положителното си отношение към 63-годишния актьор, защото това беше добре дошло облекчение за нея, след като беше наводнена с враждебни имейли, текстови съобщения и обаждания след смъртта на оператора Халина Хътчинс във филма със снимки в Ню Мексико, пише БГНЕС.

В социалните мрежи тя се обръща към всички с думите: „Аз познавам баща си, но вие не го познавате. Обичам те татко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таткото трябва да излежи убийството. Но надали, на либерастична пов ърня няма да направят нищо.
9
2
 
4
 
! Отговори
Киномеханик преди 2 години
До Киро Х. И какво ,като го е насочвал? Не си лиКиномехан гледал филми, в които пистолетът е насочен срещу публиката?В случая операторът е и зрител.
8
0
 
17
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Истината е, че в Холивуд простащината е като тукашната, но на друго ниво откъм финикийски знаци...
7
0
 
12
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
До Додо - абе много про3ти хора днес... Ти ако си оператор на тежка земекопна техника и работата ти е да избуташ насип, който да зарие дупка, която ти не виждаш, а аз съм този, чията работа е да те направлява... кажа ти "давай" и ти зариеш човек, който седи в дупката, кой ще е виновен? На Болдуин работата е била да си изпълни сцената, която включва стрелба срещу камерата. Отговорникът по реквизита му дава пистолет, за които гарантира, че е зареден с халосни! Та я пак си помисли кой е виновен!!!
6
1
 
3
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
До Handel "daughter of Alec Baldwin and Kim Basinger revealed that she checked into Malibu's Soba Recovery Center" - подобна новина можеш да намериш за над 80% от всичките холливудски "звезди". За разлика от при нас, където половин кило концентрат на вечер се смята за нещо нормално, ако не даже и геройство, то там хората го имат за проблем и се лекуват.
5
1
 
7
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
До Киро Х - про3 си! А дали случайно не са снимали от ъгъла/гледната точка на героя, по който Алек Болдуин стреля??? Ама как да се сети човек с акъл на шимпанзе.
4
2
 
5
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Цитат: "On Monday, 19-year-old model daughter of Alec Baldwin and Kim Basinger revealed that she checked into Malibu's Soba Recovery Center, a drug and alcohol treatment center, for a two-week stay to "deal with some emotional trauma."
3
3
 
9
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Откъде го е казала? От санаторима за лечение на наркомани ли?
2
11
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Така и досега Болдуин не е отговорил на най-важният въпрос, а именно, защо е насочвал пистолет, мерил се е и е стрелял по ... оператор, който нито е актьор, нито част от заснеманата сцена нито участва в сцените!
1
8
 
13
 
! Отговори
Додо преди 2 години
И защото тази долна, човеко-не-подобна, сатанинска отрепкка, Алек Болдуин е пръв иббрик на сатанистите от Глобо-Хомо елита, сега, въпреки, че уби човек, постепенно бива изкарван жертва! Типичен метод на "ония"! Естествено, че горкичката му дъщеря ше бъде тормозена от някакви ужасни фенове на Доналд Тръмп, от мъжки пол, от европейската раса и абсолютно всички подобни мерзки и долни качества, които глобо-хомо може да припише на един нормален в сексуално и поведенческо отношение бял човек.

Спонсорирани публикации