Промени, край на връзката... Какво вещаят звездите?

Вижте астрологичната прогноза за периода 1 - 7 ноември
Обновена: 2 ное 2021 20:29 | 2 ное 2021 18:22, Иванка Гъркова
0
Промени, край на връзката... Какво вещаят звездите?
Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви хороскоп за периода 1 – 7 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Настроението ви ще е доста нестабилно, а това в известен смисъл е предпоставка за проблеми в отношенията. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Разпределяйте и ползвайте своите и общите финанси пестеливо. Към решаването на професионалните въпроси подхождайте активно и с идеята да реализирате поне част от творческите си замисли.
 
Телец
 
Предстоят промени, които ще засегнат предимно обществения ви живот. Ще се наложи да се справите с поредица сложни ситуации, но преодоляването им ще се отрази положително на самочувствието ви. Придържайте се към правилата, изпълнявайки професионалните си задължения и към традициите, създавайки нови лични връзки. Ще разполагате с благоприятни условия за оформяне на дългосрочни договори и стабилизиране на деловите контакти.
 
Близнаци
 
Каквито и планове да сте си набелязали към момента, ще се наложи да ги преразгледате и преосмислите. Ще установите, че част от предишните ви идеи са или неактуални, или недостатъчно практични и е за предпочитане да се откажете от тях. Отношенията от всякакъв характер (както делови, така и лични) ще са леко проблемни. Ще избегнете част от разногласията, ако не приемате собственото си мнение като единствено правилно и неоспоримо.
 
Рак
 
Събитията ще са противоречиви и сложни за анализиране. Част от тях ще ви накарат да се съмнявате в самите себе си. Бъдете готови за промени, засягащи личния ви живот. Много е вероятно да прекратите окончателно някои свои контакти, но пък на тези, които останат, можете да разчитате безусловно. Със сложните ситуации ще се справите, ако успеете да овладеете първоначалните си емоции и реагирате разумно, а не импулсивно.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

0
Още от Коли
Кола, изоставена от 50 г. на улица в Италия, стана туристическа атракция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации