Козирог, Телец... Мъжете от кои зодии са моногамни?

Всичко зависи от наталната им карта, казват астролози
3 ное 2021 22:52, Екип на Tialoto.bg
12
Козирог, Телец... Мъжете от кои зодии са моногамни?
IStockphoto

Много жени знаят от първа ръка колко много боли изневярата. Възможно ли е да разпознаете предварително мъж, склонен към изневяра? Разбира се, никой няма да даде гаранции, но звездите предлагат свой собствен отговор на този въпрос.

Кои от зодиите са естествено насочени към сериозни връзки и моногамия?
 
За да разберете точно намеренията на мъжа, е необходимо да вземете предвид неговата натална карта – тя показва местоположението на планетите и звездите в небето в момента на раждането на човек и е един вид „астрологичен паспорт“. Дори представителите на „най-семейните“ знаци на зодиака може всъщност изобщо да не отговарят на общите характеристики.

Козирог
 
Мъжете Козирог уважават себе си и своя избор. Те са склонни да бъдат консервативни и ценят връзките си. Кодексът на честта за представителите на този знак не е просто празни думи. Дори ако някоя спираща дъха красавица реши да съблазни женен Козирог, той по-скоро ще ѝ изнесе лекции за морала и нормите на поведение, отколкото да я покани на среща. Уважението и възхищението към жената, която е до него, е особено важно за Козирозите, затова той ще положи всички усилия да не я разочарова.
 
Телец
 
Ако на земята има принц на бял кон, тогава най-вероятно той е Телец. Представителите на тази земна стихия са именно тези, които вярват в любовта от пръв поглед и до края на дните си. Телците са не само внимателни и грижовни партньори, но и хора, които се страхуват от промяна.
 
Телците изобщо не обичат да рискуват – те ценят времето си и се страхуват, че ново момиче няма да успее да оправдае очакванията им.

Рак
 
Снимка в рамка на любимата ви жена на вашия работен плот и чаша със сърце като подарък за Свети Валентин – Раците ще намерят начин публично да заявят, че не са свободни. 
 
Още по темата ще откриете в материал ан Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-изневеряващите знаци сте написали, това няккава шега ли е? Най-неверните хитри мъже козирози, сълзливите раци с постоянните си проблеми с любовниците и вечно влюбения телец в някой друг, само не в партньора си.
6
1
 
2
 
! Отговори
До номер едно преди 2 години
То и твоите приятели ги напушва смях като пият с тебе и се сещат кво са правили с дебелата ти жена
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не познавам вечер мъж козирог хахахах.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя чикибоец от номер едно за пети път му засичам същия коментар. Земи се осъзнай брато и спри порното. А и дори и така да е , голем герой си нема що. Имаш мозък на кокошка
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Телците са первeрзници, а Раците- серийни кръшкачи!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
1
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него!

Спонсорирани публикации