Проблеми, напрежение... Какво вещае седмичният ви хороскоп?

Очаква се пълнолуние на 19 ноември
15 ное 2021 21:50, Иванка Гъркова
5
Проблеми, напрежение... Какво вещае седмичният ви хороскоп?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 15 – 21 ноември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Във възможностите ви е да оставите доста проблеми в миналото. Участвайте активно в заниманията, свързани с подписване на договори, уговаряне на сделки, оформяне на документи, обучение. Не само ще повишите ефективността, но и ще стабилизирате позициите си. Неочаквано дори за самите вас ще успеете да разгърнете потенциала си предимно с интелектуалните задачи и да структурирате дългосрочната си стратегия. Избягвайте проявите на сарказъм, резките изказвания и прекалена откровеност, които ще отблъснат събеседниците ви.
 
Телец
 
Водещо събитие е предстоящото частично лунно затъмнение на 19. ноември във вашия знак. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за разкриване на професионалните си умения, което вероятно ще ви осигури и допълнителни приходи. Спокойствието и благоразумието, които излъчвате ще се отразят магнетично на хората от обичайното ви обкръжение. Те ще се допитват до вас, ще искат да се посъветват, да чуят мнението и да споделят опита ви. Почти сигурно е, че ще забележите грешките, които са допуснали. Реагирайте тактично, покажете им ги и им дайте възможност да направят корекциите самостоятелно. Градивната критика ще ви осигури стабилни привърженици.
 
Близнаци
 
Необходимостта да се справите с поредица дребни задачки за кратко време със сигурност ще се отрази на настроението ви. Ще сте доста по-раздразнителни, сприхави и склонни да взимате прибързани решения, особено в началото на седмицата. Ако не успеете да овладеете емоциите, има опасност да допуснете досадни грешки, а те пък да погълнат и малкото свободно време, с което разполагате. Проявете сдържаност при провеждане на делови разговори. Не се намесвайте в чужди решения, ако не са ви питали за мнението ви. Периодът е подходящ за самостоятелна работа и проучвателни дейности. Съобразявайте се с обстоятелствата и бъдете готови да реагирате гъвкаво на обективно случващите се промени.
 
Рак
 
Като знак, подвластен на Луната, вие най-силно ще усетите влиянието на пълнолунието на 19. ноември, което едновременно ще е съпроводено и с частично лунно затъмнение. Периодът ще е сложен, събитията съдбоносни и ще се наложи да се занимаете с въпроси, които не са ви особено приятни. Спазвайте правилата за безопасност при работа с техника. Съществуват предпоставки за травми и наранявания. Редувайте умствените занимания с физически и не се лишавайте от спорт. Избягвайте острите спорове с близките си. Механичното противопоставяне на мненията със сигурност няма да подобри отношенията ви, а напротив. Ще се стигне до увеличаване на дистанцията помежду ви, което никак няма да ви допадне.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карирано небе са крадливите герберасти.

Спонсорирани публикации