Пълнолуние през ноевмри - кои знаци ще засегне най-малко?

Близнаците да правят това, от което имат нужда
20 ное 2021 13:35, Иванка Гъркова
4
Пълнолуние през ноевмри - кои знаци ще засегне най-малко?
IStockphoto

Не ни стига отрицателното влияние на ретроградната Венера, ами на 19 ноември настъпи пълнолуние с частично лунно затъмнение. То ще премине през стабилния знак Телец и стигне до Скорпиона, като също ще предизвика смущения в живота ни. 

 
Луната, почти изцяло покрита със сянката на Земята, стана червена близо 99%. Но освен промяната в цвета, донесе със себе си и куп откровения и неприятности. 

Пълнолуние и лунно затъмнение - какво да очаквате? 
 
Емоциите и напрежението са изключително високи както на самия ден на пълнолунието, така и в следващите няколко. Макар и с неочаквани обрати, време е да уточним целите си.
 
„Тъй като това лунно затъмнение се придвижва в Телец, неподвижният земен знак, който жадува за сигурност и може да откачи при най-малкия признак на нестабилност, борбата за контрол между тези енергии може да се почувства като бойно поле”, коментира Британи Берингер. Тя обяснява, че луната ще формира аспект на тригон с Плутон, планетата на прераждането. Това ще спомогне за откриването на проблемите, които тласкат представителите на някои зодии назад, като стабилността и материалното ще са най-важни.
 
Кои зодии ще бъдат засегнати от пълнолунието в най-малка степен? 
 
Близнаци
 
Лунното затъмнение ще попадне в дома на подсъзнанието на представителите на този знак.Това ще повиши осведомеността им в сфери, които не са физически осезаеми. Те ще насочат вниманието си към неща, които пряко или косвено избягват. 
 
„Това затъмнение служи като нежно напомняне за Близнаците, че нещата не могат да бъдат обработени толкова бързо и имат склонност да останат в тялото, ако не им се обърне необходимото внимание“, казва пред Bustle Исая Алферац, астролог. Тя препоръчва на Близнаците да правят това, от което се нуждаят, да помислят за духовното си израстване и се грижат повече за себе си.
 
Още за пълнолунието и лунното затъмнение четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Лунатиците да му мислят :)))
1
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
balnoii da az za kakvo govorim toi kakvo mi prikazva mai nesto se razminavame vav misleniyata aa

Спонсорирани публикации