Принцеса Шарлийн влезе в болница

"Тя осъзна, че има нужда от помощ", казва принц Албер
22 ное 2021 23:30, Дарена Найденова
15
Принцеса Шарлийн влезе в болница
БГНЕС

Принцеса Шарлийн ще се подложи на лечение в център извън Монако, след като от двореца заявиха, че тя има нужда от почивка.

Решението е било взето само няколко дни, след като принцесата се завърна в страната си след шестмесечен престой в Южна Африка, където отново третираше заболяване. Тогава тя имаше проблеми с УНГ инфекция, която дълго време я възпрепятстваше да се събере отново със съпруга и децата си. Само няколко седмици след завръщането си обаче, Шарлийн отново изпита проблеми със здравето си, което е накарало братята ѝ и принц Албер да вземат решение тя да постъпи в лечебен център.
 
В интервю пред списание People 43-годишният принц на Монако казва, че съпругата му страда от тежко изтощение, както емоционално, така и физическо. За да прекрати всякакви слухове, Албер заяви, че лечението на Шарлийн изисква лекарско наблюдение и ще продължи минимум няколко седмици. Децата ѝ – 6-годишните близнаци Жак Оноре и Габриела, ще могат да я посещават винаги, когато лекарите позволят.
 
В същия ден, в който новината за лечението на Шарлийн беше обявена, близнаците и принц Албер отбелязаха националния празник на Монако. Тримата се появиха на балкона на двореца, а Жак Оноре и Габриела държаха плакати, на които пишеше „Липсваш ни, мамо“ и „Обичаме те, мамо“.
 
Принцеса Шарлийн се завърна в Монако преди две седмици след шестмесечния си престой в Южна Африка. Според принц Албер, тя се е чувствала доста добре в първите няколко часа у дома, но след това е станало видимо, че нещата не са никак добре. Ден след като сподели снимка с цялото си семейство, Шарлийн отказа участие в националния празник на Монако заради тежка умора.
 
Още за здравословното състояние на принцеса Шарлийн ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май "Проклятието на рода Грималди" пак се прояви... дано да не е с толкова трагични последици като при принцеса Грейс.Не вярвам много в такива неща, но предвид колко нещастия са се случили в този род... май все пак има нещо вярно.
9
8
 
6
 
! Отговори
Това е извращение преди 2 години
В днешно време да има монархии и роби това е скандално !!! Тези хора просто не трябва съществуват.
8
3
 
3
 
! Отговори
Демокрация преди 2 години
Американски войски за освобождение да пратят там да ги освободят от ТИРАНИЯТА на Монархията. Военни бази и лагери за свобода и демокрация.
7
5
 
4
 
! Отговори
Робовладелци преди 2 години
Трябва хората да се освободят НАПЪЛНО от МОНАРХИЯТА и ТИРАНИЯТА тези хора просто трябва да изчезнат от лицето на Земята всички видове кралски особи и техните роднини и производни и подобни изчадия.
6
11
 
2
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Овикновени леки реакции след ваксиниране с елитна ваксина. Нищо особено.
5
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички (ДО ЕДИН!!!) принцеси, принцове, кралски фамилии, крале и тям подобни отпа,дъци са практикуващи сатанисти, трафиканти на деца, педофили и изнасилвачи. Не ги съдя, понеже Бог каза да оставим това на него. Само ви информирам, за онея които са заинтересовани.
4
1
 
40
 
! Отговори
Не се подигравайте преди 2 години
Жената може да е тежко болна и да има нужда от помощ. Не се гъбаркайте с хорските драми! Като са със синя кръв да не би да не страдат. Късмет и здраве на принцесата, че е майка и децата и имат нужда от нея!
3
13
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Принца на Монако не е на 43,а някъде ок.60.И в това е проблема.Принцеса Шарлийн е доста по-млада и си иска опъване.
2
17
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Принцъ не вдигал самолета и получила нервна криза :)))
1
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия Африканци с тия 25 сантима точилки са я разпрали. А принцо си мислил че са я излекували. Да се връща при точилките и ще оздравее веднага.

Спонсорирани публикации