Кобрата след мача с Мир: Бях твърде добър и бърз за него

Пулев нокаутира своя съперник в края на първия рунд
109
Кобрата след мача с Мир: Бях твърде добър и бърз за него
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев заяви, че тотално е превъзхождал своя съперник Франк Мир по време на двубоя им в първото по рода си издание на "Triad Combat", което изправя боксьори срещу бойци от ММА със смесени правила между двата бойни спорта.

Още по темата


Кобрата нокаутира своя съперник в края на първия рунд, след като превъзхождаше тотално до този момент.

"Имах срещу себе си двукратен шампион в UFC, но аз бях прекалено добър и бърз за него. Той не виждаше ударите ми. Усетих колко силен удар му нанесох и се учудих, че остана на краката си. Бях проучил на какво е способен той и внимавах", сподели Пулев след успеха. Той се изказа ласкаво за дебютното издание на Triad Combat.

"Това е страхотен нов спорт и ще се радвам, ако успее да се наложи, това е бъдещето", каза българският боксьор, цитиран от БГНЕС.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
Анакондата преди 2 години
Кобра, партия "Продължаваме напред" кога?
72
3
 
1
 
! Отговори
До 96-я комплексар преди 2 години
Ако дойда и ти разбия мръсната физиономия ,няма ли да преглътнеш и да си кажеш продължавам напред или викаш ,че волята то не е като на Пулев и веднага ще се гръмнеш или обесиш ,защото няма да можеш да преживееш срама от боя който си ял.Ей такива като тебе от малки трябва да им избият зъбите ,че да не плямпат толкова глупости като пораснат.
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каже нещо за Кличко и Джошуа,баце. Остави го този, знаем че беше уреден мача.
70
2
 
5
 
! Отговори
Пулев преди 2 години
стани по умен, стига с това перчене! Това, че са ти пуснали по слаб, не те прави по велик. Скромността краси човека, перченето не ти помага. Утре ако решеш да се опиташ в политиката, никой няма да застане до тебе, българина не обича самонадеяните!
69
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Поредният цирк с участието на Кобрата.В цялата си кариера Пулев имаше двама сериозни боксьора: Кличко и Джошуа.И в двата мача Пулев се търкаляше по пода и повтаряше:продължаваме напред.
68
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно Ковроньо приключи с бокса и премина в цирка.Разбра накрая че от него не става нищо и се отказа.Мришу да се поучи от него.
67
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко мангизи взема туй е най важното :)))
66
1
 
8
 
! Отговори
/ преди 2 години
Кличко ко каза?
65
1
 
19
 
! Отговори
Дан сан преди 2 години
Кобрети взе да се боксира вече на ринг, който не е боксов и със спортисти, които не са боксьори.
64
3
 
6
 
! Отговори
ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ преди 2 години
Ще съм малко опозиция на колегите-- За малка Б-я много трудно да извади велик боксьор във супер тежка ,според мен и Кличко и Джошуа и ромския крал,, и Деонтей са една класа над него ,но все пак той е при тях ,Във Бг имаше боксьор Кирил Пандов ( почина ) във тежка на олимпиада стана мисля трети ,но Кобрата е във професионалистите дали е 5 или 6 па и 10 да е пак е много !Горе и боя е много и е трудно ,много трудно се създава боксьор във първата десятка при тежките професионалисти .
63
3
 
3
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
На този индивид,винаги съм му стискал палци за победа! Но след този цирк който ни организираха с Джоршуа,да му е " спаринг партньор" и си вземе огромната комисионна ,мисли ли,че интелигентните българи пропуснаха този момент?!-:(
62
1
 
5
 
! Отговори
ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ преди 2 години
Кобра тези пари са ти добре дошли ,като има такива мераклии да ядат бой и има кой да плаща милиони ,ти просто си длъжен да им ги вземеш. По-- хубаво 10 мача със такива отколкото бой със ,,*** крал,, --- бум,бум на бързо и бате Кобра изкара 2-3 млиона за 2 минути . НИе всичките ще излезем да се бием със тоя и за 1 милион ,но не сме интересни, че да ни ги дадат, това е разликата между нас дето пишеме и тебе ! А тоя човек за мене е някакъв където е объркал спорта във който се състезава ....
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
важното е, че го би. др няма значение др още като излезе гледаше уплашено. знаеше си какво го чака, може би се надаваше до 4 5 рунд ама изобщо не е боксьор.
60
2
 
4
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Ето Бате ви Баце на бокса. Винаги най най най,
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя почна сам да се хвали,още малко и ще изпревари и Боко по самовлюбване.
58
8
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
eдинственият истински конкурент на радев. лика прилика са
57
5
 
12
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
безпрецедентна арогантност
56
3
 
7
 
! Отговори
Маке-ариец преди 2 години
Едни от многото Велики Македонци-Арийци: 1. Валентино Роси2. Джон Бон ДжовиВеликите Панелистанци:1. ПулЮ2. КондЮ
55
0
 
10
 
! Отговори
похвално, ама преди 2 години
Колко му платиха да разправя че този формат е бъдещето? По-голяма глупня ат тоя триъгълник не ми идва на ум. Да не говорим , че не видях никаква зрелищност, а от организацията можеха да им обяснят че е добре да изкарат 3-4 рунда- хората пари за билети са давали.
54
0
 
8
 
! Отговори
Kurcho преди 2 години
Здамо кличко те лекува теб !

Спонсорирани публикации