Нова седмица - нов късмет за зодиите: Какво да очаквате?

Вижте повече от седмичния ви хороскоп
29 ное 2021 18:58, Иванка Гъркова
3
Нова седмица - нов късмет за зодиите: Какво да очаквате?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 29 ноември – 5 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Затрудненията, на които се натъквате и то най-вече в началото на периода ще са свързани с комуникацията. Проявите на неразбиране от страна на околните ще са изтощителни, но в същото време вие също няма да сте особено склонни да правите отстъпки. Конфликтите най-често ще са у дома, с близките, на битови теми и доста по-рядко с приятелите по принципни въпроси. След завършването им някой ще е ядосан, а друг – отегчен. За намиране решения по спорните въпроси отговорност носят и двете страни, което означава да овладеете пристъпите на упорство. В края на седмицата предстоят незабравими преживявания.
 
Телец
 
Не особено приятните изненади както изглежда ще ви преследват на всяка крачка. На работното място някой непрекъснато ще предявява неоснователни претенции, у дома близките ще се опитват да „се скатават“ и да ви прехвърлят част от задълженията си. И тъй като няма да сте в благоприятната ситуация да контролирате процесите, то опитайте се да реагирате максимално бързо, максимално аргументирано и отстоявайки доколкото е възможно личните си интереси, без да накърнявате чуждите. Дозирайте натоварванията и не се лишавайте от пълноценна почивка.
 
Близнаци
 
Поводите за удовлетворение и добро настроение ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Ентусиазмът ви ще е увличащ. Ще спечелите привърженици и подкрепа за предложенията си. Не е изключено да получите и допълнителни приходи или друг вид материален еквивалент за положените усилия. Старанието ви ще бъде забелязано и ще получи висока оценка. Дружелюбното отношение на околните ще ви се отрази стимулиращо. В последните дни от седмицата бъдете предпазливи, ако възнамерявате да пътувате. Съществуват предпоставки за травма.
 
Рак
 
Тревогите, доколкото ги има, ще са на работното място. Още в началото на седмицата обстановката ще е нервна и напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Специално за представителите на вашия знак ситуацията ще се окаже сериозно изпитание, защото както е известно, вие не сте от най-търпеливите и владеещи емоциите си хора. За щастие, в средата на седмицата е вероятно да ви поканят на някакво тържествено, но всъщност развлекателно мероприятие, което ще ви освежи и тонизира. По време на Новолунието е за предпочитане да сте у дома и да минимизирате контактите. Ще е достатъчно лесен и ефективен начин за трайно стабилизиране на енергетиката ви.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 2 години
До АнонименЗелето почти е готова. И оня път ти казах да не забравяш да сложиш хрян.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?

Спонсорирани публикации