Васил Петров: Направихме доста, беше добра година

Певецът смята, че 2021-а е била успешна въпреки пандемията
Обновена: 30 дек 2021 22:31 | 30 дек 2021 22:31, Веселина Йорданова
6

2021 година беше добра година. Направихме доста неща. С Божията помощ постигнахме успехи. Записахме един албум, който излезе през лятото. Това е проект, който е доста стар. Преди 7-8 години бяхме записали почти целия албум, даже бяхме направили половината за втората част, но аз ги преслушах в студио, тъй като през локдауна имах доста свободно време. Влязох в студио и ги записах наново, защото не ми хареса първото изпълнение", сподели певецът Васил Петров в "Денят ON AIR".

Той добави, че това са любовни песни, които са записани в последните 100 години.

"Новата ми песен за Коледа "Зима" е по стихове на архимандрит Серафим. Едно гениално стихотворение, което аз харесах много. И въпреки че не е с конкретна коледна тематика, реших да го направя за Коледа", обясни певецът пред Bulgaria ON AIR.

Основната му цел е била тези стихове да достигнат до повече хора. Петров поясни, че е искал мелодията и хармонията само да илюстрират красивите стихове.

"Обикновено не си правя равносметки. Една успешна година, въпреки пандемията. Ние записахме този албум, направихме турне имахме и много други изяви", каза той.

"Виждам, че страхът преминава. Публиката беше по-уплашена. Всичко зависи от обстоятелствата. Дай Боже повече да сме здрави и да няма какво да ни застрашава. Според мен ползата от всяко такова нещо е изпитанието, което променя човека. Дори до този момент да не си усетил някаква промяна, тя ще настъпи рано или късно. Надявам се да е за добро", изтъкна Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Васил Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
До долната преди 2 години
Напротив. Ние сме нормални хора. А Васко е "различен" меко казано.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Васко прави различно впечатление на различните хора, и затова някои не го одобряват, но всъщност е много свестен човек. Бог да му помага!
2
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко пачки натрупа под дюшека да кажем на бирника
1
3
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Благодаря Петров!

Спонсорирани публикации