Сърцето - номер едно при аксесоарите за 2021 г.

Чантите в тази форма бяха най-търсени от дамите
31 дек 2021 22:16, Иванка Гъркова
3
Сърцето - номер едно при аксесоарите за 2021 г.
IStockphoto

Наскоро Бионсе ни даде нагледен пример за блестяща визия, появявайки се с инкрустиран тоалет на Gucci и Balenciaga. Той бе съчетан с перфектния френски маникюр и една миничантичка тип портмоне, по която може да се каже, че звездите полудяха през 2021 г. Става дума за тази във формата на човешко сърце.

Ако се върнем в месеците назад, ще видим, че аксесоарите във въпросната форма са доста популярни. И според модни експерти, именно тази тенденция от старата година, ще успеем да пренесем в новата. Все пак той не става само за партито за посрещането на 2022-ра, а въобще за всеки коктейл и друг специален повод, на който ще ни канят тепърва.
 
Представяйки своята колекция Aria по-рано тази година, миниатюрната чантичка на Gucci, покрита с безброй кристали, даваща ни бърз урок по анатомия на сърцето, предизвика противоречиви коментари. Няколко месеца по-късно много известни дами се появиха с подобни, позирайки пред камерите. А Джарет Лето бе първият сред мъжете, който бе с въпросната чанта в ръка на червения килим – на премиерата на филма House of Gucci.
 
Вивиан Уестууд, Ашли Уилямс, Ив Сен Лоран, са само част от дизайнерите, които дръзнаха да създадат чанти по популярната тенденция и се съревновават за вниманието на клиентите заедно с Gucci.
 
Аксесоарите във формата на сърце си имат своята история
 
„​​​​Сърцето като символ на любовта има много дълбоки корени, датиращи от традициите на придворната любов от 14-ти век през Шекспирово време“, казва пред списание W модният историк Мишел Финамор. В миналото жените са носели такива брошки, за да покажат своята вярност. На тях пишело и датата на запознанството или годежа им. Така например през 17-и век се подаряват пръстени във формата на сърце в знак на обич, а амулети и талисмани в същата са предпазвали от зли очи.
 
Викторианската епоха бележи период от време, когато медальонът с форма на сърце става доста популярен. Характерно за него е, че той се отваря и освен снимка, може да съдържа кичур коса, което не е точно портмоне, но първи опит в миналото за миниаксесоар по въпросната тенденция.
 
Още за аксесоарите през 2021 г. ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди десет години едно момиче ученическа любов беше от другия клас ми подари едно голямо плюшено сърце червено на което пише обичам те още си го пазя в спалнята на секцията.

Спонсорирани публикации