Овен, Близнаци... Хората от кои зодии не подкрепят половинката?

Те не разбират емоционалните нужди на другите
10
Овен, Близнаци... Хората от кои зодии не подкрепят половинката?
IStockphoto

Ако сте във връзка с човек от някоя от зодиите Близнаци, Водолей, Козирог или Овен, трябва да си имате едно наум. Представителите на тези знаци имат много положителни качества, но когато нещата опрат до емоционална подкрепа, всичко е малко неясно при тях.

В една връзка е важно партньорите да се грижат един за друг и да се подкрепят по време на житейските възходи и падения. Подкрепата на половинката е особено важна, когато човек е изправен пред трудни ситуации, каквито са например здравната и/или финансовата криза.
 
Представителите на въпросните четири зодии обаче обичат да се правят на неуязвими, а това всъщност разваля красотата на връзката им. Точно това е и основната причина, която им пречи да бъдат състрадателни и подкрепящи партньори.
 
А ето и повече по темата:

Овен
 
Девизът на този знак е „Аз съм“. Овен е най-егоцентричната сред 12-те зодии. Това не означава, че Овните не могат да бъдат в любовна връзка или че нямат нужда от постоянен партньор. Въпреки че представителите на този знак могат да бъдат много верни на половинката си, все пак те ще са най-вече заети със самите себе си, което може да доведе до тяхната безчувственост на моменти. В случай, че вашият партньор е зодия Овен, незабавно обсъдете с него как това, че е центриран в самия себе си и в собствените си дела, наранява вас и връзката ви.
 
Близнаци
 
Общоизвестно е, че Близнаците имат двойствена личност, което води до лесното им разсейване. Въпреки че Близнаците имат добри намерения по отношение на всички близки хора в живота си, адреналинът от избора между няколко възможности, може понякога да ги накара да тръгнат в грешна посока и това да засегне връзката им необратимо. Това не означава, че те възнамеряват да ви наранят или пренебрегнат умишлено. Истината е, че Близнаците, през по-голямата част от живота си, нямат ясен план за бъдещето. Днес те може и да отговарят на вашите емоционални нужди и изисквания, но за утре – нищо не се знае... 

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-кофти зодия -това е козирог.
2
12
 
6
 
! Отговори
Зодия Близнаци преди 2 години
на Дявола ортаци
1
2
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Финансова криза - подкрепа с финикийски знаци... Аз да не съм банка :)))

Спонсорирани публикации