Смело или безразсъдно - безумна маневра над пропаст

Не става ясно защо шофьорът е избрал точно това място
Обновена: 26 яну 2022 07:45 | 26 яну 2022 07:03, Елка Василева
43
Смело или безразсъдно - безумна маневра над пропаст

Видео с доста смела, направо безумна маневра счупи рекорд в YouTube, след като за кратко време събра повече от 25 млн. гледания. То е заснето на тесен път в Китай, където шофьор на миниван Baojun 360 прави нещо на пръв поглед невъзможно, пише Automedia.bg.

Водачът успява да обърне автомобила в обратна посока, като го прави на много тясна серпентина на голяма височина. Маневрата е извършена с изключителна прецизност, като на моменти едно от колела виси над пропастта и изглежда, че миниванът всеки момент ще се обърне в пропастта.

Видеото продължава минута и половина, като доказва две неща – шофьорът явно е много добър и подобна маневра на толкова опасно място е напълно възможна. Естествено, коментарите са най-различни, като повечето потребители се възхищават от действията на водача и го поздравяват за смелостта, като се отбелязва, че той не спира колата нито за момент (явно го е правил и друг път).

Други потребители обаче са на мнение, че изпълнението е напълно безсмислено и опасно, тъй като шофьорът спокойно е можел да избере по-подходящо място, на което да извърши маневрата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Китайманевраминиван
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Защо не го направи наобратно . С двигателя напреде . Така и да падне колелото - колата няма да падне . Ама ако падне отпреде - дето тежи двигателя , може и да се срине в пропастта .
14
0
 
26
 
! Отговори
В. преди 2 години
Е. Здравейте, давайте повече такива. Стига с тъпия Ковид.
13
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това видео е реално, то шофьора е за лудницата! Не виждам смисъл в подобен келешлък - рискуваш да си потрошеш колата, че даже и да се изсипеш в пропастта, за да станеш хит в социалните мрежи. Не че няма и други такива откачалници, сума народ се изтрепа да си прави селфита по мостове и чукари, само и само да се покажат калко са яки. Е, някой не успяха да се порадват на славата, ама естествен подбор, както е казал Дарвин...
12
0
 
34
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Бих казал - смело !___Личи се, че шофьорът е много опитен !___Аз не бих го направил, но човекът си разбира, познава колата и т.н. и може би наистина е тренирал тази маневра предварително !
11
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 27157 - Млакни ща рязцепа уеее
10
20
 
7
 
! Отговори
Митачето преди 2 години
Най-избеснелият маняк! Нема по-яко! Сега и аз се уча да дрифтосвам. Само да взема и книжкта и глей кво става!
9
5
 
45
 
! Отговори
27157 преди 2 години
Абе дали е реклама или не е все тая....Айде ходете вие да го направите...или само си чешете езиците и егото в случая! То българина голям шофьор и от всичко разбира, само дето всеки ден от "майсторлък" и ежене по пътищата, гробищата почерняха!
8
14
 
6
 
! Отговори
Ми добре преди 2 години
Това е анимация. Вижда се по това колко бързо се обръщат предните колелета и как точката на наблюдателя се мести в синхрон с движенията на возилото.
7
6
 
7
 
! Отговори
браво преди 2 години
Голям майстор и смелчак !!!!!
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Якоооооо!
5
2
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
... пък и волана му завит на ляво...DDD
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на близо има разширение ще стане с две маневри, но иначе не виждам как !
3
5
 
15
 
! Отговори
Ашколсун! преди 2 години
Хехе - ега китайчуната му! :)) Ама вместо с 2, предпочете с 202 маневри да я обърне! :Д: Д
2
0
 
33
 
! Отговори
!: преди 2 години
Точно това щях да кажа...видно е, че това е реклама на автомобил. Както онази в която Рейндж-а катереше стълби. То може и да е по силите му, но кой ще го направи в реалния живот.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре, аре това по-скоро е реклама на водача и автомобила, едва ли са много тези които изобщо биха предприели такава маневра.

Спонсорирани публикации