Раздяла - хората от кои зодии се възстнояват по-трудно?

Някои страдат с месеци
5
Раздяла - хората от кои зодии се възстнояват по-трудно?
IStockphoto

Знаете ли кое е най-трудното нещо при раздялата? Преодоляването ѝ. Някои хора се възстановяват по-лесно след краха на любовната си връзка и животът им се връща към нормалното в рамките на няколко седмици. Други обаче скърбят за загубата си в продължение на месеци и дори на години. А ето и на кои зодиакални знаци им отнема най-дълго време, за да преодолеят раздялата с любимия човек:

Телец
 
Поемат ли сериозен ангажимент, хората от този земен знак се отдават изцяло на своята връзка, с надеждата тя да продължи за цял живот. Телците са хора, които обичат другарството, екипната работа и емоционалната връзка, която идва с влюбването в друг човек. И така, представете си състоянието на един Телец, когато всичко, около което е изградил своя свят, престане да съществува. На Телеца му отнема наистина много време, за да преодолее раздялата с любимия човек, понякога дори години, продължаващи до цял живот. Той просто не знае как да спре да обича бившия си партньор, дори той да го е разочаровал много. Сред всички зодии, на Телеца му отнема най-дълго време, за да преодолее краха в любовта.
 
Скорпион
 
Личностите от този знак често остават неразбрани в света на любовта и романтиката. Хората ги смятат за отмъстителни и опасни, а страстта често е смятана за техен порок. Истината е, че Скорпионите се влюбват трудно и бавно, но също толкова трудно и бавно разлюбват човека, с когото са били романтично обвързани. Не толкова раздялата наранява Скорпиона, колкото предателството, както и липсата на любов и доверие. Най-лошото нещо, което Скорпионът прави след краха на любовната си връзка, е че изгражда броня около сърцето си. Той е от типа хора, който ще следи изкъсо живота на бившата си половинка и има шансове да изплува отново като призрак от миналото. На Скорпиона му отнема наистина много време, за да разбере, че тази връзка няма шанс да се възроди.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 8 месеца
Не съм съгласен с MaйMyнaтa имах в предвид :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Петко преди 8 месеца
Не съм съгласен .Колко да е старомодно, аз съм на 37 и изразявам в пълния спектър зодията си . Дори жена ми е Скорпион и в момента преживяваме същия катаклизъм
2
2
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бил Гейя изгоря с 50 милиарда от Мелинда :)))
1
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Писали сте эа старомодно Теле, За модерното не энаете нищо.

Спонсорирани публикации