Модни тенденции за 2022 г., заложете на ярки цветове

Много изрязвания и разголвания на неочаквани места
2
Модни тенденции за 2022 г., заложете на ярки цветове
Снимка: Pixabay

Модните редактори изброиха елементите на гардероба, които ще придобият широка популярност през 2022 г. Подборка от основните тенденции е публикувана на сайта на Harper's Bazaar.

На първо място, експертите препоръчват на читателите да обърнат внимание на балаклавите, които дизайнерите все повече включват в колекциите си.

Освен това се отбелязва, че ватирани якета в ярки цветове, като жълто, зелено, червено, розово и други, ще станат модерни. В същото време черните пухени якета също остават актуални през този сезон.

Списъкът с тенденции включва и дрехи, които са украсени с много изрязвания и разголвания на неочаквани места. В тази връзка експертите съветват да се обърне внимание на рокли с отворен гръб, с мрежест плат и блузи или ризи с дълбоки деколтета.

Журналистите, наред с други неща, посъветваха да купуват полупрозрачни чорапогащи с многоцветен принт. „Чорапогащникът е финалът на всяка визия. Можем да кажем, че това е нов аксесоар, върху който ценителите се фокусират този сезон“, завършиха редакторите.

През декември стилистите Who What Wear прогнозираха шест модни тенденции за 2022 г. Сред тях например има якета за мъже с яка, вратовръзки с различни щампи в комбинация с ризи и къси кожени ръкавици в ярки цветове./БГНЕС/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Хората които са поробили българската нация, всъщност искат вие мен да ме мислите за болен и да не се занимавате с мен !
1
2
 
1
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Хора които казват че аз трябва да се лекувам, всъщност лъжат, трябва живота ми да бъди уреден , за да съм добре! Тва е!От хапчета истинска полза няма !Ако някои хора смятат че аз съм психо болен, нека тогава да ми дадат писмен психо тест, който да изкарам, за да се установи каква е истината!Разбирате ли?

Спонсорирани публикации