Март без ретроградни планети - какво да очаквате?

Ето какво ще ни донесе сезонът на Рака
4
Март без ретроградни планети - какво да очаквате?
IStockphoto

Ако се интересувате от астрология, тогава знаете колко проблеми може да създаде планетарната ретроградност. Тъй като планетата става ретроградна, тя започва да се забавя по обичайната си траектория през зодиака, преди най-накрая да изглежда така, сякаш се движи назад, проследявайки стъпките си през градусите, през които току-що е преминала. Когато това се случи, то може да предизвика драма от миналото ни и/или да затрудни фокусирането ни върху бъдещето. А ако се чудите кои планети ще са ретроградни през март 2022 г., не е нужно да се притеснявате, защото отговорът ще ви хареса – няма да има ретроградни планети!

Макар сложната политическа обстановка в Европа и света да не го предполага, то този месец е изпълнен с добра енергия.В крайна сметка ретроградите са част от живота, защото точно така работи астрологията (и астрономията). Всъщност в повечето случаи ретроградността може да бъде положително преживяване. Ако се случи ретроградност в една от външните планети – Сатурн, Юпитер, Уран или Плутон – обикновено това не е забележим транзит, защото тези планети вече са ретроградни от доста време.
 
Въпреки това, ако се случи ретроградност в една от вътрешните планети като Меркурий, Венера или Марс – това обикновено ни носи по-драматично преживяване. В края на краищата, тези планети се отнасят към ежедневния ни живот. Техните ретрогради обикновено обхващат от няколко седмици до няколко месеца, които са по-бурни и сложни.
 
Така или иначе астрологичната прогноза за месец март казва, че няма да има ретроградни планети и тъй като тазгодишният сезон на Рибите е по-красив от всякога, имате какво да очаквате с нетърпение.
 
Ето защо:
 
През март 2022 г. имате точно 0 ретрогради, за които да се притеснявате.
 
Освен това през т. нар. женски месец Слънцето ще се движи през духовния, творчески и емпатичен знак Риби, което си е истинско възнаграждение! 
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 2 години
Няма такова нещо като ретроградни планети, няма как планетите да си сменят посоката на въртене
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Купоооннн. Ууууууу.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво тва ретроградна планета. Живея на село.

Спонсорирани публикации