По-еластична кожа през пролетта - пробвайте специални ампули

Те повишават хидратацията и имат успокояващ ефект
28 мар 2022 17:52, Криси Табачка
0
По-еластична кожа през пролетта - пробвайте специални ампули
Димитър Кьосемарлиев

Колкото голям е интернет, толкова на брой са и съветите за красота, които можете да откриете в него. Някои от тях изпробвани, работещи и подходящи за всеки, но и други, които са откровена заблуда, нямат никакъв ефект, та дори и такива, които биха могли да бъдат опасни.

За многобройните бюти предизвикателства в социалните мрежи дори няма да отваряме темата. Истината е една – доверявайте се само на доказани марки, произвели продуктите си под строг контрол, с многобройни тестове и доказана безопасност.
 
Аз открих това по трудния начин.
 
Преди време започнах да търся решение на проблема с чувствителната кожа, която имаше нужда от успокояване и възстановяване. Ще ви излъжа, ако ви кажа, че не започнах с домашни маски за лице от съставки, намиращи се или в кухнята, или в хладилника.
 
И ще ви излъжа, ако ви кажа, че имаше страхотен ефект, който бе и дълготраен.
 
Тук стана ясно, че спецификите на кожата си имат нужда от специфични решения. Консултацията със специалист ме насочи към ампулите BiCalm+ на Babé Laboratorios.
 
Първото, което искам да споделя, е за силата на активните съставки. Никога преди не бях използвала самостоятелно активни съставки, даже напротив – винаги съм търсела продукти с много ефекти, които да бъдат поне 3 в 1, защото си мислех, че това е улеснение и по-добър краен резултат. Е, това определено не е така.
 
Целта на активните съставки е в малък обем да бъдат вложени по-висока концентрация, което, естествено, води до по-бърз ефект, по-дълготрайни резултати и по-лесно използване.
 
Аз наричам ампулите BiCalm+ моето оръжие и ще ви обясня защо тайната за красота се крие в една ампула.
 
Както споменах, моята кожа имаше спешна нужда от облекчаване, успокояване и възстановяване. Именно затова след препоръка се насочих към ампулите BiCalm+.
 
Още за ползите от ампулите за вашата кожа, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари