Нова прическа за пролет 2022 - как да се боядисате?

Вижте кой цвят е най-актуален
11 апр 2022 20:42, Дарена Найденова
1
Нова прическа за пролет 2022 - как да се боядисате?
IStockphoto

Казват, че медните нюанси изглеждат добре на почти всяка коса. В рязък контраст с нектарната руса тенденция, която видяхме навсякъде миналата година, този джинджифилов цвят привлече фенове от всякакви възрасти, включително Джиджи Хадид, Сиара, Фийби Дайневор, Синди Суини и Кендъл Дженър. Очаквайте скоро да го видите и във вашия град, ако все още не сте го засекли.

 
Адаптивният цвят може да има няколко различни вариации – кестеняв с руси акценти като при Сиара, кестеновочервен като на Суини или по-огнен като при Джиджи Хадид. Кендъл Дженър избра да запази корените си по-тъмни, като по този начин придаде по-голям контраст на прическата си.
 
Медната тенденция позволява на някои хора да покажат по-бунтарската си страна, като рискуват с нюанси на оранжево, като по същото време дава възможност на по-плахите да задържат семпъл и обикновен вид с кестеняви тонове. Така че има резон хаштагът #copperhair в Instagram да се хвали с над 1.1 милион публикации, докато над 92 милиона души в ТикТок са го проверявали.
 
Но не позволявайте на безкрайния успех на тенденцията да ви заблуди. Фризьорката Оливия Казанова предупреждава, че медните тонове изискват много грижа, защото са склонни да избледняват бързо. Според Рейчъл Бод, обучените фризьори имат умение да избират кой нюанс подхожда най-добре на клиента, като се взимат предвид фактори като цвят на очите, и боядисването е най-добре да се случи при професионалист. Бод добавя, че добро практическо правило е да изберете нюанс на медта, който има нещо общо с кожата ви.
 
Повече за тенденцията четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
2
 
! Отговори
Славянски Турци преди 2 години
В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

Спонсорирани публикации