Според зодията: Какво да очаквате тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева
11 апр 2022 21:40, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво да очаквате тази седмица?
IStockphoto
Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.
 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 11 – 17 април. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос, тъкмо след настъпването на астрономическата пролет.
 
Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен
 
Приемете, че е настъпил „моментът на разплатата“ или на възмездието, или както предпочитате. Реално ще усетите смисъла на твърдението: каквото посееш, това ще пожънеш. Дали ще получите награди или наказания зависи от действията и поведението ви в предишни периоди от време. Работата ви ще е предимно самостоятелна, свързана с документи, някои от тях може би секретни или изискващи специални познания. Ако се занимавате със социална или благотворителна дейност, то ще се натъкнете на затруднения или пък условията невинаги ще са подходящи. Подредете задачите по важност.
 
Телец
 
Водещо събитие на седмицата е преминаването на Меркурий във вашия знак. Периодът ще е сравнително спокоен. Ще разполагате с подходящи условия за творческа дейност. Няма да се налага да се придържате към строги правила, което пък ще стимулира въображението ви и ще получите много повече от добри резултати. Във ваш интерес е да не разгласявате намеренията си. По този начин ще можете да използвате ресурсите, с които разполагате много по-рационално. Без усилия ще постигнете синхрон между физическото и духовното си състояние.
 
Близнаци
 
Събитията ще са динамични и ще се налага да променяте плановете си, да реагирате гъвкаво, но вие обичате разнообразието и това го можете. По-голямата част от задълженията, изискващи работа с документи ще са свързани с уреждане на финансови и материални въпроси. Моментът е подходящ за стартиране, обновяване, реконструкция или разширяване на бизнеса, преглед и актуализиране на работещите проекти. Всичко, сторено от вас през този период ще има дългосрочни последствия и перспективен ефект. Необходимостта да осъществите някакво пътуване ще е свързана с разходи, но тези разходи вероятно ще се окажат изгодна инвестиция.
 
Рак
 
Водещо събитие на седмицата е навлизането на Лилит (Черната Луна) във вашия знак. На преден план ще излязат теми, свързани със семейството, роднините, подялба на имущество. Не е изключено да разкриете дълбоко пазена тайна на предците си, която ще ви подскаже, че е крайно време да направите кардинална промяна на вашия динамичен стереотип. Част от проектите, към които се насочвате сега ще бъдат актуални и ще се занимавате с тях до края на тази година. Съмнения, отнасящи се до личните връзки, които отдавна таите в себе си, ще се потвърдят и може да повишат усещането ви за тревожност. Не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви и не се поддавайте на тъжни спомени, които ви лишават от тонус.
 
Още от седмичния хороскоп ще откриете на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Джендю преди 2 години
А, мен ме очаква здраво,, ваксиниране" в Южния Парк... С гооооолеми и сочни спринцоФки! Дъ живей КорунатЪ!

Спонсорирани публикации