Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 18 – 24 април
18 апр 2022 19:15, Иванка Гъркова
1
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
Pixabay/merlinlightpainting

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 18 – 24 април. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Периодът е подходящ за укрепване на деловите връзки и разширяване сферата ви на влияние. В процеса на работа ще попадате на полезна информация. Ако не можете в момента да се занимаете подробно с нея, запазете я. Рано или късно ще ви потрябва. Организирайте графика си така, че да съчетавате полезното с приятното, успоредно с текущите ангажименти да надграждате и познанията си. Не изпускайте от поглед децата си. Наблюдавайте ги внимателно, ще имат проблеми, за решаването на които трябва да се намесите незабавно.

Телец

Същественото събитие в предстоящия период е навлизането на Слънцето във вашия знак. Лесно ще се справите с уреждане на юридически въпроси, административни задачи, такива зависещи от държавната администрация, както и с пътувания на далечни разстояния. Преценявайте внимателно изказванията си, особено когато сте пред по-широка аудитория. Може да ви разберат неправилно и да избухне скандал. Обстоятелствата ще са благоприятни за изглаждане на съществуващи недоразумения от всякакъв характер.

Близнаци

Аналитичните ви способности ще са на високо ниво. Контактите ще са с умерена интензивност, което ще ви даде възможност да си осигурите лично време и да го използвате по своя воля. Ще можете да анализирате постигнатото, да структурирате предстоящите проекти, да разпределите ресурсите си в детайли. Обстановката ще е спокойна и подходяща за разтоварване от натрупания стрес. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Разпределете ги така, че да си осигурите запаси.

Рак

Обстановката ще е напрегната и на моменти доста сложна. Неприятностите ще са свързани с изпълнението на професионалните ви задължения или с разпределение на имущество. Въздържайте се от отговорни решения с дългосрочен ефект, отнасящи се до ресурси, кредити, заеми, дългове, наследство. Преди да критикувате чуждите постъпки, помислете за своите и се придържайте към принципа, че никой не е безгрешен. Избягвайте изблиците на ревност, които ще се отразят пагубно на личните и партньорските ви отношения.

Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации