Според зодията: Кои са родени да бъдат майки?

Рибите са нежни и любящи
29 апр 2022 15:10, Теодора Драгоева
1
Според зодията: Кои са родени да бъдат майки?
IStockphoto

Въпреки че жените от всяка една зодия си имат свой собствен индивидуален подход към майчинството и свои уникални способности, все пак има няколко знака, които са надарени с такива черти, които ги правят перфектни за житейската роля на майка. Разбира се, всяка една жена, от която и да е зодия, е способна да бъде прекрасна, добра и отдадена на децата си майка. Но на някои зодии майчинството им идва някак по-естествено – обикновено те имат по-силни инстинкти, по-грижовни и разбиращи са.

Ето и жените от кои знаци са родени да бъдат майки:
 
Рак (21 юни – 22 юли)
 
Майчинските инстинкти се раждат в знака на Рака. Жените от тази зодия са изключително мили, грижовни, състрадателни и предани. Те имат естествена склонност да създават и осигуряват добра и стабилна семейна среда, в която децата им са обичани, подкрепяни и защитавани. Дамите от този знак притежават въображение и упоритост, които им помагат да окуражават децата си през възходите и паденията на детството и особено през годините на пубертета, помагайки им да успеят да се реализират в живота. Освен това майките от зодия Рак предават на децата си всички важни семейни ценности, научават ги какво е домашен уют и обич към близките.

Козирог (22 декември – 19 януари)
 
Когато става въпрос за отглеждане на деца, които са силно мотивирани към успеха – никой друг знак не може да победи майката от зодия Козирог. Чертите, дадени от жените от тази зодия, ги благославят с всичко необходимо, за да отгледат силни, независими и образовани деца. Жените Козирог възпитават у своите наследници качества като: търсене на високи стандарти, трудолюбие, постоянство, ефективност, организираност и чувство за отговорност. Те също така учат своите наследници да проявяват своята воля, да са целенасочени, решителни и амбициозни, но също така да бъдат реалисти и да не приемат нищо в живота си за даденост.
 
Риби (19 февруари – 20 март)
 
Звездите са надарили дамите от зодия Риби с всички качества, от които се нуждае една добра майка. Жените от този знак са нежни, непринудени, уравновесени, любящи, грижовни, състрадателни, мили и саможертвени. 
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: майкихороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Останалите се эbаt само за кеф ?

Спонсорирани публикации