Според зодията: Кой ще срещне любовта това лято?

За някои ще започне романтичен период
2 май 2022 14:35, Екип на Tialoto.bg
6
Според зодията: Кой ще срещне любовта това лято?
IStockphoto

Планетата на любовта Венера през 2022 г. излиза от ретроградната си фаза и навлиза в период, наречен директно движение. В тази връзка отделните знаци на зодиака могат да разчитат на интересни познанства, а за някои късметът в любовната сфера ще се усмихне двойно.

 
Козирог
 
Лятното време е най-благоприятното време за намиране на постоянство в любовта. Позицията на Венера по всякакъв начин ще допринесе за установяването на личния живот – запознанството с потенциален партньор ще бъде неизбежно. Сигурно ще е неочаквана среща с чужденец или познат, който се е преместил да живее в чужбина. Козирозите са скептични към връзките от дълги разстояния, но годината на Тигъра ще ги научи да се примиряват с това. Полетите един до друг през уикендите скоро могат да се превърнат в силен съюз на двама влюбени.
 
Близнаци
 
До края на юни Близнаците ще очакват истински прилив на ярки емоции в любовната сфера, когато ще има съвпад на Венера с Уран в този знак. Бъдете готови за факта, че от Купидон ще полети стрела на любовта – имате всички шансове да бъдете напълно погълнати от това чувство. Онези представители на знака, които отказват да повярват в любовта от пръв поглед, ще стигнат до обратното убеждение. Но звездите не ви съветват да бързате. Насладете се на момента, опознайте партньора си по-добре, изучете навиците му и помислете дали споделяте неговите възгледи за живота? Ако отговорът е да, тогава действайте смело и решително.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Тия с най големите *иzи ще срещнат любовта във всичките и аспекти!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не сме зодии
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мая общата коя зодия е ?

Спонсорирани публикации