Според зодията: Кои не старадат за половинката?

Стрелецът е оптимист по отношение на раздялата
11
Според зодията: Кои не старадат за половинката?
IStockphoto

Астрологията може да окаже голямо влияние върху това как и за колко време хората успяват да превъзмогнат провалената си романтична връзка и да излекуват разбитото си сърце. За някои разочарованието в любовния живот може да бъде наистина трудно за преодоляване и да отнеме много време, но за други не е точно така. Има четири зодиакални знака, които успяват най-бързо да се освободят от тъгата и да продължат напред с живота си.

Ето и кои са те:
 
Овен (21 март-19 април)
 
Овенът не се привързва много лесно в началото, факт, който прави откачането му от романтична връзка много по-лесно. Хората от този знак много повече харесват „преследването на плячката“ пред самия улов. Именно за това, когато им се наложи, те се завръщат към живота си като необвързани сравнително лесно. Те заменят болката от разбитото си сърце с вярата, че ще имат възможност да срещнат по-подходящ романтичен партньор в бъдеще.
 
Стрелец (22 ноември-21 декември)
 
 
Стрелецът е заклет оптимист, така че това, което никога не прави, след като преживее любовна раздяла, е да се натъжи или да се отчае.
 
Вместо това Стрелецът веднага се включва в различни позитивни дейности, които да го разсейват. Първото нещо, което човекът от този знак прави, е да започне да ходи на фитнес (или друг вид спорт), за да изчисти главата си от лошите мисли. След раздяла, Стрелецът започва да живее по-здравословно и често успява да трансформира, както тялото, така и ума си.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
25 години за половинката. И още. Такъв е живота. Пък който не се е отрекъл от много неща, а е танцувал с колежки няма да ме разбере
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез, за които половинката не е била толкоз важна. Пък то няма нищо общо със зодията.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добро утро. Ако някои хора ме поканят на кафе като приятел ще се радвам. Сближихте ни за цял живот. Приятелството не се изпуска. Всичко друго който знае какво да търси си намира.
6
1
 
1
 
! Отговори
И тези момчета преди 1 година
с червените каскетчета дето кръстосват пред къщи. Айде стига вече. Интересно какво им оляснявате.
5
1
 
1
 
! Отговори
И сте паднали преди 1 година
да нивото на партийно трз. И този ташунко машунко също.
4
0
 
2
 
! Отговори
Ами да преди 1 година
глупости. Снемате лична информация. Ами може да е само от 1-2 места. Нали при оплакване ще ги уволнят хората. Едната фирма жената е сестра на приятел отпреди 50 години. Не ми прехвърляйте ваша вина. Никоя жена не бяга от добро.
3
2
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Глупости и глупости. Този дето преписал статията откъде знае кой-колко страда. Лесно е да си писанко копи пейст журнале .
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То като си страдат що толкова мизерии ми правят. Ами стига вече. Подслушвате, заплашвате, разбивате. Пишете глупости и после си ги триете. То като искате да ме очерните добре ама защо подвеждате хората като този от топлинните счетоводители.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Nikoga ne povtyaryqi sas sasta jena

Спонсорирани публикации