Ретрограден Меркурий - да се пазят Близнаци, Телец...

Ето какво да очаквате от негативното действие на планетата
13 май 2022 10:18, Иванка Гъркова
8
Ретрограден Меркурий -  да се пазят Близнаци, Телец...
Pexels/ozielgómez
Ретрограден Меркурий ще властва над нас до 03 юни. Планетата на комуникацията навлезе във въпросната фаза на 10 май. И в следващите няколко седмици ще бъде в знака Близнаци. 
 
Проблеми с технологиите, пътуванията и общуването са основните проблеми, продиктувани от ретрограден Меркурий. Всеки от нас трябва да внимава какво казва и да знае, че има голяма вероятност да го излъжат. Затова подписването на документи и сключването на нови договори не се препоръчва. 
 
Въпреки, че стартира в Близнаци, планетата ще премине към Телец на 22 май. Този земен знак е известен със своята упоритост. Не е изключено някои да се разочароват от авторитетни фигури. А други да кажат гласно какво мислят. 
 
Някои стари конфликти и драми с бивши гаджета могат да излязат на повърхността. Въпреки че въздействието на ретроградния Меркурий ще се усети от всички, има 4 знака, при които действието му ще бъде най-силно. 
 
Ретрограден Меркурий  - кои ще засегне най-много: 
 
Близнаци
 
Родените под този знак ще изпаднат в екзистенциална криза. Нея са усетили още преди 10 май. Те могат да си направят интроспекция, но не бива да позволяват позволяват мислите им да станат всепоглъщащи. Хубаво е в такива моменти да се мисли в перспектива. И през периода Близнаците да намерят себе си, а да не мислят за другите.
 
Ако има недоизказани неща, е добре Близнаците да говорят с близките си. Но вместо да прекъсват, първо да изслушват и си вземат поука.
 
Телец
 
Тъй като в момента е сезонът на представителите на въпросния знак, ретроградният Меркурий ще им подейства най-силно. И ще попадне в техния първи дом на личността и втори дом - на финансите. За тях ще дойде време да се изправят пред всичко, което са отлагали. Телците ще осмислят кои хора ги потискат и какви са техните нужди.
 
Още за действието на ретрограден Меркурий четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На автора на статията такъв меркурий ще му надяна отзад че ще види звездите отблизо.Тези шарлатани трябва да ги пребиват с камъни.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен ме гази ретроградния презкурий.
4
4
 
4
 
! Отговори
Киру Глъвътъ преди 1 година
Лена ме пита дали може да ме страпонясва. При този ретрограден..
3
2
 
3
 
! Отговори
Вие преди 1 година
Нормални ли сте ? Хайде на,,акайте се и от 13ти Петък
2
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Назад ли върви Меркурий откъдя накъдя ? :)))
1
1
 
7
 
! Отговори
космонафтология преди 1 година
Да седиш на парапета на покрива на висока сграда е далеч по-опасно от ретроградния Меркурий.

Спонсорирани публикации