Лятна мода: Как да комбинирате роклята с обувките?

Ето няколко съчетания, които да изпробвате
9 юни 2022 00:00, Екип на Tialoto.bg
1
Лятна мода: Как да комбинирате роклята с обувките?
Getty

Те са леки и удобни, стилни и женствени – роклите, и няма нито една причина да не ги носим през лятото. Но с какви обувки да ги съчетаем? С джапанки изглеждат прекалено небрежно, с токчета – твърде официално… В следващите редове ще Ви дадем седем страхотни идеи за това как да комбинирате рокли и обувки през лятото, за да имате стилна визия и да излъчвате лятната лекота и настроение, от които имате нужда.

Маратонки

Макар че някои дами все още не могат да го приемат, това е факт – комбинацията от рокля с маратонки или кецове навлезе смело в градския стайлинг. И дори вече стана почти задължителна! Можете да обуете кецове и с най-романтичните си рокли, като единственото условие е да съчетаете цветовете. Разбира се, класическите бели маратонки винаги печелят. Тези обувки не само добавят неочакван обрат във визията Ви, но и са изключително удобни, което съвсем не е за пренебрегване.

Бели ботуши

Бели летни ботуши – още една универсална комбинация за лятната Ви рокля. Те са елегантни и модерни, а и бялото винаги добавя приятна лятна нотка към визията. Можете да ги намерите в стайлинга на Кендъл Дженър и Бела Хадид, които винаги изглеждат наистина шик. С такива обувки дори бялата лятна рокля ще изглежда не скучна, а стилна.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
10
 
! Отговори
Ела преди 1 година
На първо място, ако черпите модните съвети от треторазряден електронен сайт, сте загубени. Маратонките,ако и да са навлезли в градската мода, са крайно неудачни. Не са били, не са и никога няма да бъдат официални и подходящи за друго освен за спорт обувки. А ако подбирате гардероба си, според кратковременни улични тенденции - жалко, много жалко!

Спонсорирани публикации