Овен, Близнаци... Кои ще засегне най-слабо Ягодовата луна?

Пълнолунието се очаква на 14 юни
12 юни 2022 17:33, Иванка Гъркова
0
Овен, Близнаци... Кои ще засегне най-слабо Ягодовата луна?
IStockphoto

Ягодова луна или най-новото пълонолуние, се очаква на 14 юни. То ще бъде разположено в огнения знак Стрелец. Очаква се да отведе някои до нови висоти и накара мнозина да пътуват и изследват непознати места. 

 
Спонтанност и духовна експанзия ги очаква онези, които ще бъдат засегнати най-малко от предстоящата Ягодова луна. Нейната светлина ще разкрие нашите мисли и чувства. А това е свързано с хиперактивност и драма при определени представители на зодиака. 
 
Пълнолунието попада в любителя на пътуването Стрелец, който ще ни насърчи да излезем извън нашата зона на комфорт. Освен това, ще подтикне към дълбоки промени, предимно в положителен план. Определени знаци ще бъдат овластени от упоритостта на Стрелеца. И ще преминат през въпросното явление с лекота. 
 
Меркурий, която вече е директна, ще попадне в дома на Близнаци на 13 юни. Това ще възстанови хармонията в отношенията и накара хората да казват и търсят истината. 
 
Ягодова луна - ето кои 3 зодии ще засегне най-малко? 
 
Овен
 
Пълноценен живот придобива съвсем друго значение за Овните. Пълнолунието ще ги вдъхнови да изследват света около тях.
 
„Това пълнолуние ще бъде силно подкрепящо вашите надежди и амбиции, отчасти благодарение на свързването на Слънцето със Сатурн на 16 юни“, казва астрологът Лорън Аш. И добавя, че Ягодовата луна ще донесе положителни емоции. 
 
Овните трябва да обърнат внимание на уроците, които са научили и да ги надградят. 
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации