Още едно обвинение за Семерджиев, в колата от катастрофата намерен амфетамин

Още не е потвърдено дали е имало още пътници в колата
13 юли 2022 08:30, Петя Славова
76
Още едно обвинение за Семерджиев, в колата от катастрофата намерен амфетамин
Снимка: БГНЕС

В автомобила, с който Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета на столичния бул. "Черни връх", е открит амфетамин. Това е станало при втория оглед, обясни  пред БНТ зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров. Заради това предстои на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвинение.

Той нито потвърди, нито отрече дали в автомобила е имало други пътници, но вече е доказано, че след катастрофата полицайката Симона Радева и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие.

Още по темата

 "Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни останоения и не му е връчено нито едно, учудващо е, мче от 10-11 юни той се издирва, а ние го намерихме за половин час", коментира Ясен Тодоров.

Ясен Тодоров заяви, че са иззети всички видеозаписи в района на катастрофата, както и около дома на Семерджиев. Зам.-директорът на НСлС призова ако има очевидци на катастрофата, да се свържат със службите, за да дадат показания.

 Основното при това престъпление ще бъде доказване на авторството на деянието - кой е управлявал автомобила. Както виждате, пред съда той вече си е изградил някаква защитна версия - че е отвлечен, че не е управлявал той. Благодарение на бързите действия на разследващите събрахме доказателства, които убедиха съда за момента и го накараха да направи основателно предположение, че Георги Семерджиев е извършител на престъплението

В дома му са открити както вещи, свързани с катастрофата, така и съвпадение на ДНК. Едно от откритите доказателства маратонка.

"На видеозаписа се вижда как той бяга с маратонка на левия крак, а десният е по чорап. Предполага се, че дясната маратонка е изпаднала в колата по време на катастрофата, а в дома му е открита другата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Пепеляшко си загубил обувката.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж отвлечен, а бил за вечеря малко преди това със семейството си. Дрогираното му междуушие само това ли успя да измисли.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, какво стана, нали според майка му и баща му той беше добро момче, кротко, само дето Дяволът го карал да прави лоши неща...
46
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Не го ли пуснаха вече? Закъсняват! Да няма глоби после? Или по-скоро бонусите се бавят, затова.
45
1
 
4
 
! Отговори
Оня преди 1 година
Само Крум Савов по 7/8 тв се осмели да каже, че тоя момък е внук на бившият вътрешен министър генерал Атанас Семерджиев. Че да е ясно що има чадъри, дъждобрани и т.н. за деянията му. Ама никой от платените жерналя не го разисква това, всички мълчат оглушително. Що ли???
44
2
 
4
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Щом продължават да го обвиняват, значи скоро ще е на свобода. "Ни лук ял, ни мирисал."
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Все, аха, те новите коли така ги правят саморазделящи се:)
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 45, то ако не са се задействали въздушните възглавници по една или друга причина, то шофьора и кифлата немаше да могат да ги изчегъртат от асфалта, не защитавам никой и двамата имат достаъчно провинения за дрънголника, обаче тезата на МВР е абсурдна, просто това което се твърди е абсурдно, при такава дзверска катастрофа шофьора неможе сам да излезе от колата, камо ли пък след това да търчи и да се катери по стълба, погледни на какво прилича колата и асансьора
41
0
 
4
 
! Отговори
Диагноза преди 1 година
На Жорко главата никога не в ред.
40
0
 
5
 
! Отговори
Мафията преди 1 година
Тази катастрофа е станала на кръстовище с камери. Вече е ясно, че са унищожили уличаващите ги записи от кръстовището и наоколо. Повече няма да се пуснат записи от други обекти в близост, като този запис, на който тичаше с една маратонка.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 43, незнам дали ти се случвало да преживееш катастрофа, ама да ти кажа като се раздуят еърбеците, буквално те сковават, неможеш да се осъзнаеш 15-20 минути и това при скорост 50-60 км.ч. по главата задължително имаш синини, да не говорим че врата ти е като схванат, без чужда помощ неможе да излезеш от колата, и не ми говорете колко сигурно е аудито и как при такъв удар на пасажерите им нема нищо, абсурдно е просто!
38
3
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 1 година
Естествено, че е възможно. Колата не спира от 200 до 0, за това не са размазани. Разцепва се с 200 от към задните седалки, а предната част продължава да се влачи със 120км/ч, премазвайки пешеходките. Това ауди е чисто ново и има отлични еърбеци, колани и системи за предпазване на пасажерите. Напълно си е възможно да оцелеят. ТъпaKK
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само ще кажа че Айртон Сена загива при удар с 201 км/ч, и то на писта в специлен булид със всякакви предохранителни мерки за запазване на живота, и това е един от най-добрите пилоти в света, така че не ми говорете, че някой може да се блъсне в асансьор на метрото с над 150 км/ч и после сам да излезе от колата и да търчи до вкъщи без никакви наранявания по него, абсурдно е просто
36
0
 
2
 
! Отговори
Прикриватурата преди 1 година
Няма да се учудя ако още не са му взели кръвна проба, защото чакат адвоката му да се върне от 14 дневен круиз на Карибите.
35
2
 
6
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Как набедихо доброто момче. А той тичаше да помогне на тези двете наркоманки, които излетяха от Аудито, докато шофират гаменски по улиците. Естествено, че няма как човек да оцелее слет такъв удар. Гошко е чул тътена и се е притекал на помощ. Така си е загубил и ключовете и маратонката. Симона и тя е била наблизо - нали е полицайка. Добре, че момичетата не са утрепали невинни хора.
34
1
 
2
 
! Отговори
Дрога в Сак преди 1 година
Наркотици вика нося във сак и във тоя бизнес влизам пак
33
0
 
12
 
! Отговори
Спокойно преди 1 година
Всичко това е за пред хората. Прокуратурата се е погрижила всички доказателства да станат негодни. Като например това, че е оставила следствените останки от джип на улицата, за удивление на минувачите, вместо заключени в гараж. Това го каза един криминалист по БНТ в неделя.
32
1
 
1
 
! Отговори
nimportequi преди 1 година
Да го пуснат човека да се дрycа на воля и да си кара колата какво толкова е направил щом за тоя дето блъсна Цветков може и за него може.
31
1
 
1
 
! Отговори
рибока преди 1 година
И какво полицията си го е спирала и са писали актове,но после някой не му е връчвал постановленията или не лично на него,което е едно и също в случая,а после ще нямал образувани наказателни производства - ами няма,защото ако го хванат за втори път след като му е връчено на него лично в рамките на година тогава щеше да има.Какви чадъри,най-обикновена небрежност.А СИМОНАТА веднага станала чадър,но нали и миналият месец са му съставили акт,значи от ЧАДЪР СИМОНА полза йок.Утре чакам нещо ново от нег
30
1
 
4
 
! Отговори
Те преди 1 година
За него казаха, че е наранен и дори откриха кръв по стълбата, с която се е качил в апартамента. Нея не я показват, пускат само стари клипове от фейса.

Спонсорирани публикации