Новолуние - как ще подейства на всеки от нас?

Някои зодии ще го усетят по-слабо от други
30 юли 2022 13:00, Иванка Гъркова
4
Новолуние - как ще подейства на всеки от нас?
IStockphoto

Новолуние е онова важно астрологично събитие, което се случи в сезона на Лъва - точно на 28 юли, вчера. Заедно с неговите големи амбиции, то ще ни накара да преследваме всяка своя цял. И така много от нас ще реализират своя най-голям потенциал, за който дори и не са предполагали. 

 
Със слънцето и луната в една линия в края на юли, както и Меркурий в Лъв, ще направят така, че да изпълним много от своите намерения. Те може да са свързани с любовта, работата, творчество или себеизразяването. 
 
Както ви разкрихме по-рано, по време на Новолуние е добре да се започват нови проекти и преследват мечти. То бе на 28 юли, като на тази дата Юпитер стана ретроградна, но носи повече оптимизъм, отколкото лош късмет. 
 
До края на месеца повечето от нас е добре да поработят над самочувствието си и покажат на околните какво могат, съветват астролозите. 
 
Новолуние - как ще ви се отрази? 
 
Овен 
 
Бъдете креативни, Овни. Новолуние в огнения знак Лъв означава, че ще ви изпълни с вдъхновение и разпали страстите, водейки до желания за себеизява. Тъй като Луната се свързва с Юпитер, това ще ви насърчи да излеете чувствата си и започнете връзка. При други пък ще отключи вдъхновение за занимания, свързани с изкуство. Независимо дали ще сложат нова картина или нов рафт, на който да държат книгите си, Телците ще се почувстват много по-добре, виждайки промяната. 
 
Телец
 
За Телците домът е истинско убежище. Именно това Новолуние е във вашия четвърти дом. Той ще ви вдъхнови да го промените или смените мястото, на което живеете. Независимо дали поставите един нов рафт за книги или пребоядисате с латекст, това ще ви се отрази положително и подобри атмосферата там, където прекарвате свободното си време.  Според астролозите, родените под тази зодия трябва да се оттърват от излишните предмети, натрупани с годините. И така да кажат „чао“ на негативната енергия, която им носят. 
 
Близнаци 
 
Тук светлината на луната пада върху социалната страна на Близнаците. Те ще се мотивират да общуват повече със своите близки или създадат нови приятелства. От друга страна, ще започнат да се интересуват повече за колегите, с които не говорят. Ако не са имали време за любими хора, сега е времето да наваксат. 
 
Рак 
 
В момента Венера се намира във вашия знак и това ви кара да поставяте нуждите си на първо място. Новолунието също ще ви припомни, че трябва да се погрижите за себе си. Заслужавайки най-доброто, Раците ще се поглезят с почивка, любима храна или нещо, което ги кара да се усмихват. Но трябва да внимавта с финансите, за да не претърпят загуби. 
 
Още за влиянието на Новолунието върху всеки знак четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато Бог се разкървави само тогава)))
3
0
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Пак ще кървиш:)))
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПО ВРЕМЕТО НА НОВАТА ЛУНА ПОРАСТВА МИ ДЪРВОТО, ПО ВРЕМЕТО НА НОВАТА ЛУНА ПОРАСТВА МИ ДЪРВОТО...
1
1
 
0
 
! Отговори
Луна президент преди 1 година
Да, ама новолунието беше оня ден, не вчера.

Спонсорирани публикации