Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте новата ни астрологична прогноза
1 авг 2022 19:41, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 1 – 7 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
Овен
 
Предстоят изненади, които няма да са ви особено приятни и ще ви развалят настроението. Не надценявайте възможностите си и не се ангажирайте с повече задачи, отколкото можете да изпълните. Ще навредите на професионалните си позиции. Близките ви невинаги ще споделят вашето мнение, което не означава, че трябва да им се сърдите. Дори да не са съгласни с вас, ако се наложи, те ще ви помогнат. Избягвайте разговорите на сложни теми, за секунди ще се превърнат в досадна разправия.
 
Телец
 
Постарайте се да разпределите оптимално силите си между домашните и служебните задължения. Намалете инициативата и действайте с равномерно темпо. Избягвайте разговорите с шефа и такива, които са насочени към изясняване на лични отношения. Обмисляйте внимателно решенията, засягащи финансовото ви състояние, за да не претърпите загуби. Не прекалявайте с физическите натоварвания.

Близнаци
 
Напрежението на моменти ще се покачва рязко и бързо. Запазете присъствие на духа. Усетите ли, че събеседниците не ви разбират, прекратете разговора и се дистанцирайте. Вероятно им е нужно време, за да осмислят предложените от вас позиции. Съществуват предпоставки за травми. Спазвайте правилата за безопасност при работа и за движение по пътищата, независимо дали шофирате или сте пешеходци.

Рак
 
Ако разполагате с време и имате финансови възможности, организирайте си пътешествие, сочи вашият седмичен хороскоп. Посетете места, където никога до момента не сте били, па макар и наблизо. Научаването на нещо ново ще ви зарадва и вдъхнови. Анализирайте старите грешки, систематизирайте поуките от миналите събития, дефинирайте бъдещите цели. Насочете вниманието си към довършване на започнатото, подобряване на обстановката у дома и на работното място. Търсете начини за разгръщане на творческия си потенциал по възможност със самостоятелна работа.
 
Още от седмичния хороскоп четете в материалa на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Сталин е казал преди 1 година
За жените има само една единствена зодия, зодия - коввра
2
0
 
3
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 година
Я неам страх от студ и глад. Мазата ми е пълна с неща дека и Кауфландо ги нема, а с комшиката се топлимо сека нощ,да не ви разпраям колко ефективно и как....
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А според зодиака ви очаква студ и глад зимъска.

Спонсорирани публикации