Месечен хороскоп - какво ще ви донесе август?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Гоергиева
2 авг 2022 21:15, Иванка Гъркова
1
Месечен хороскоп - какво ще ви донесе август?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия хороскоп.

Хороскоп за август – ето какво ще ви донесе
 
Предлагаме ви хороскоп за новия месец. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате през август.
 
Овен
 
Юпитер бавно преминава в ретроградно движение. Ще се наложи да допълните или довършите въпроси, започнати в началото на пролетта. Обстановката често ще е напрегната, но промените, които се случват ще са положителни. Ще можете да коригирате допуснатите грешки, да трасирате пътя за реализация на текущите си цели, да си осигурите изцяло или частично необходимите ресурси.
 
Телец
 
Събитията ще са динамични и преобладаващо непредвидими. Информационният поток ще е интензивен. Комбинирайки различни по рода си познания ще откриете оригинален начин за справяне с проблемите. Трудностите, на които ще се натъкнете в началото на месеца ще бъдат отстранени през последната десетдневка, бързо, неочаквано и с чуждо съдействие, което не сте търсили.
 
Близнаци
 
Особено внимание ще изисква решаването на финансови и материални въпроси. Концентрирайте се максимално при осъществяване на онлайн банкови плащания. Грешките, допуснати в такива процеси, изключително трудно се коригират. Избягвайте прибързаните решения, взети импулсивно и в състояние на емоционална превъзбуденост. Със сигурност ще ви върнат назад и не само ще съжалявате, но може да навредите и на отношенията си. Не участвайте в рискови операции и авантюристични хрумвания. Правилният начин за постигане на целите си е да обмисляте внимателно всяка своя стъпка.
 
Рак
 
В началото на месеца възприятието ви за реалността ще е повече от илюзорно. Чувствата ще заглушават разума и в известен смисъл ще подценявате сложността на проблемите. Освен това ще сте доста податливи на влияние и готови да се вслушате в чуждото мнение, особено пък на хора, които ви харесват. Много е вероятно нови личности да навлязат в живота ви, да предизвикат силни романтични емоции, приличащи почти на любов от пръв поглед. В такова състояние е вероятно да сътворите хиляди глупости и ако искате да ги избегнете, насочете се към творчески дейности. През втората половина на месеца ще се наложи да взимате важни решения, свързани с управление на общи финанси и ресурси. Не е изключено да станете обект на задкулисни игри и машинации или на яростна атака от страна на конкуренцията. Ще ви е нужна пълна мобилизация, за да се справите.
 
Още от месечния хороскоп четете в Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации