Устни като близалка - как да постигнете ефекта?

Не се притеснявайте от по-ярките цветове
8
Устни като близалка - как да постигнете ефекта?
IStockphoto

Глазирана поничка. Сочни кнедли. Устни като близалка. Виждате ли модел тук? Тенденциите в красотата могат да бъдат вкусни. И подобно на любимия ви летен плод, червените устни се завръщат всяка година, щом времето започне да се затопля.

В случай, че се чудите, устните като близалка са вдъхновени от цветния ефект, който оттенъкът на сладкото изкушение оставя върху устата ви. Това са омбре устни, които имат най-силната концентрация на цвят в центъра и се смесват с телесния тен около линията на устата.
 
Както толкова много тенденции преди това, произходът и на тази е от Азия. Според Джейсън Хофман, всичко се е зародило през 2017 година, когато омбре устните са започнали да заливат социалните мрежи. На следващата година е преподавал в майсторски клас в Хонконг с участници от Япония, Корея и Китай. Те са му казали, че тенденцията започнала в Азия, но се наричала „гореща тенджера“, защото центърът на устните ставал най-червен, подобно на центъра на тенджерата, когато се нагрее.

Защо да изпробвате устните като близалка?
 
Устните като близалка са централна тема в TikTok през това лято. Гримьорката от Armani Бек Морган казва, че това е чудесен начин хората да извадят на преден план ярките си цветове и да ги използват. Освен в традиционното червено, устните могат да бъдат оцветени в по-светъл нюанс, който преди месец можеше да изглежда твърде неподходящ, но сега е точно в центъра на тенденциите.
 
Преди появата на омбре устните, хората се притесняваха да носят малко по-ярки цветове, но сега всичко се омекотява, защото нюансът постепенно се смесва с цвета на кожата и се получава много по-мек външен вид. Тенденцията е игрива, забавна и също така много младежка.

Още за тази тенденция в грима вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Ефекта преди 1 година
се постига със свинска мас.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо трябва да приличатна нещо такова? Устни......ей тъй се мъти на кифлите акъла та си направят джуките все едно оса ги жилила хахахахахаха
1
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 1 година
Ша повърна от "статиите" ви...

Спонсорирани публикации