Пълнолуние в сезона на Лъва - какво да очаквате?

То ще настъпи на 12 август
Обновена: 11 авг 2022 16:43 | 11 авг 2022 16:30, Иванка Гъркова
1
Пълнолуние в сезона на Лъва - какво да очаквате?
IStockphoto

Пълнолунието е едно от най-важните астрологични събития за месец август. То ще се случи благодарение на прекъсващия веригата троен съвпад на иновативния Уран, пълен с екшън Марс и Северния възел на съдбата, който се случи на 1-во число от месеца. По-конкретно, трябва да го очакваме на 12 август, в знака Водолей, точно в 04:35 българско време. 

 
Подобно на последните две, това пълнолуние ще бъде доста красиво за наблюдаване. А неговата енергия ще се отрази по различен начин на представителите на зодиака. Тази лунна фаза е известна с това, че нагнетява емоциите ни и довежда напрежението до точката на кипене. Но също така катализира всякакви проницателни просветления и води до важни кулминации в живота на определени хора. 
 
Пълнолуние през август - какво е неговото значение? 
 
Както стана ясно, то попада във въздушния и непокорен знак Водолей. Така че духовното значение на така наречената Есетрова луна, както наричат още пълнолунието, е свързано с освобождаване от очакванията и насочване към нашата индивидуалност. Според астролозите, време е да оставим следа в света и не правим компромис със себе си. В тази връзка, определени представители на хороскопа ще трябва да спрат да угаждат на чуждите хора. Това означава и по-голяма непокорност и показване на повече индивидуални качества. 
 
Есетрова луна - какво представлява? 
 
Смята се, че това наименование се свързва с рибата есетра. Според някои древни поверия, по време на августовското пълнолуние, тя направо скача в мрежите на рибарите. Ето защо те изпозлват времето, за да имат по-голям улов. 
 
Какво още ще ви донесе августовското пълнолуние, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ши спим без ***.

Спонсорирани публикации