Опасно близки: Певец награби Сана Марин в нощен клуб

Ново видео с премиерката на Финландия разбуни духовете
21 авг 2022 19:55, Красимир Ангелов
409
Опасно близки: Певец награби Сана Марин в нощен клуб

Ново видео със забавляващата се финландска премиерка Сана Марин развълнува социалните мрежи.

На него Марин танцува доста интимно с певеца Олави Усивирта в нощен клуб в Хелзинки, като певецът опитва да целува Марин по врата.

Още по темата
Видеоклипът е публикуван в Туитър от изданието EHA News - Deutsch.

Както е известно преди дни бе разпространен друг видеоклип как 36-годишната Марин  танцува и пее с приятели в апартамент. Тогава финландският премиер призна, че във въпросната вечер е пила алкохол, но отрече да е употребявала наркотици, каквато теория има в страната. Тя дори си направи тест за наркотици, като резултатите се очакват да излязат следващата седмица.

Певецът Олави Усирта отрече да е имало нещо между двамата във въпросната вечер.

"Има публични спекулации относно естеството на връзката между мен и премиера Сана Марин. Всичко, което мога да кажа е, че сме приятели и нищо неподходящо не се е случило между нас", написа той в Инстаграм.

Същевременно Финландия се люшка с полюсни оценки за поведението на Марин. Докато мнозина се възмутени от държанието й в клиповете заради поста, който заема, много жени във Финландия споделиха видеоклипове, на които танцуват под мотото "Солидарност със Сана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
1
 
2
 
! Отговори
Дедо Коле преди 1 година
До българин яж го.
316
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български премиер кога ще излезе така на обществено място - било то дискотека/ресторант или каквото и да е било, така свободно между обикновените хора? И тя е човек, излиза да се забавлява и не се прави на мутра/мафиот, заобиколена от бабанки от НСО. Кое е по-достойно от двете?
315
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ако финландците не я искат вече да дойде в България.какво толкова като е била на дискотека? Прекаленият светец и богу не е драг!Всички признават,че като министър председател си вършела работата добре.Ако дойде в България ще гласуваме за нея-честен и открит човек е.Ако бе отишла на някое частно парти където охраната гони журналисти по добре ли щеше да е?
314
2
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 1 година
До Додо поздрави! Aпропо, цената на разрушения неутралитет на Финландия, ще струва неясно какъв кошмар на финландците. Но, за тях, поне на този етап, е да се забавляват с курсантката на Сорос, назначена им за премиер.
313
4
 
3
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Я оставете момичето на мира! Знаем, че всички се заяждате с нея, защото е една смела, независима прекрасна и самостоятелна жена! А пък и работата си, за която беше назначена от Глоб0-Хом0, свърши - вкара Финландия в НАТО, което предизвика струпване на оръжия и войски от страна на Русия и това направи Финландия 100 пъти по-уязвима и каза, колко лош е Путин! Сега, всичките медии-уста на Дявола трябва да я превъзнасяте, възхвалявате и четкате! Ама ха!
312
0
 
3
 
! Отговори
Лена преди 1 година
на Лена и дискотека не и трябва просто да я засечеш на стълбите и да я зачешеш и е готова работата. тръгва като руски газ
311
2
 
2
 
! Отговори
.. преди 1 година
аз не знам как още не се е размножил черен човек чрез нея многократно и да има от новите европейчета, ами се занимава с глупости
310
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей Г----фци , ако не знаете да ви светна - ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ !!! Премиера се забвлява с норамалните хора по ЧОВЕШКИ , а не да ходи с една сурия мутри , керван джипове и да отцепват целия квартал , за да се друса сама на дансинга , защото е " богоизбрана" ! Кога ще я стигнете демокрацията а ?!
309
4
 
32
 
! Отговори
Печена преди 1 година
Танцува си жената в дискотека и един и се натяга. По-интересно е, когато Премиер обарва секретарката си по Г. , преди да влязат в почасова квартира!
308
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много симпове се нароили тука ...
307
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен325 А твоите са те подхвърляли от кеф, ама не винаги са успявали да те хванат.
306
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се учудвам, че тази жена се държи прекалено разкрепостено, въпреки високия пост к заема. Както изглежда й липсва добро възпитание. Родителите й са две лесбийки, които явно не са я научили на нравствени ценности.
305
3
 
26
 
! Отговори
а защо не? преди 1 година
Жената си има нужда от забавление. Какво като е премиер?! Човек е.....и по-добре за всички финландци премиерът им да е доволен и усмихнат.
304
1
 
5
 
! Отговори
Грухтос Бомбастични преди 1 година
А и на снимката споменава град в Хавай (Хонолулу)
303
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Митрофанова да сложат за примиер никой няма да я доближи, дори на сън ще бягат от нея
302
1
 
7
 
! Отговори
до 320 преди 1 година
Та този е по-бял от теб бе Фен. Къде го видя черен, увеличи го този брайтнес
301
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Макарон го награбиха на един кораб.
300
14
 
5
 
! Отговори
фен преди 1 година
сани искаме те с некър момиче. подкрепи тоталната пропадналост и спането с фауната на африка, друго си е 13 имча терлик. после абортче как си требе. извикай и белия си бойфрен куколд да гледа. може и да дидука на певчето докато ви гледа със сърния мастър рейс индивид. айде да живее либерастията.
299
2
 
22
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Да са сложили някоя грозотия за премиер, че да не я награбва никой.
298
4
 
21
 
! Отговори
Слънчака преди 1 година
Тоя пожар нема ли кой да го изгаси накрая, бива .

Спонсорирани публикации