Пътничка на Ryanair: Ядох най-тъжната и подгизнала лазаня

Ястието не изглеждало изобщо като на рекламата
23 сеп 2022 20:52, Нели Христова
35
Пътничка на Ryanair: Ядох най-тъжната и подгизнала лазаня
Снимка: БГНЕС

Пътничка, летяла с Ryanair, заяви, че е яла "най-подгизналата и най-тъжната" лазаня някога. Тя й е била сервирана при скорошен полет.

Сара Уилсън от Северен Девън върнала "студената и подгизнала" веган лазаня – но твърди, че второто хранене се оказало също толкова лошо, колкото и първото. Тя твърди, че не е успяла да изяде храната на борда, за която е платила £5,20 по време на полета Виена-Бристол с най-голямата бюджетна авиокомпания в Европа.

Уилсън сподели снимка на първата лазаня, която беше покрита с неразтопено, плътно, бяло веган сирене, в Twitter. Нейната снимка е в ярък контраст с "апетитната" картинка от рекламата.

Рекламни снимки показват зеленчуковата лазаня с гъст доматен сос и запечено топено сирене отгоре.

Рекламата също така посочва, че лазанята е спечелила награда от благотворителната организация за правата на животните Peta през 2019 г. Vegan Futures съобщи през 2020 г., че ястието е "бестселър".

В менюто на Ryanair ястието е описано така: "Вкусна безглутенова лазаня с печени зеленчуци и соев сос бешамел."

Уилсън обаче твърди, че ястието е негодно за консумация. За Ryanair тя пише в Twitter: "Трябва да преразгледате избора си на храна за веган лазаня, първата сервирана беше студена и мокра."

Във втори пост в Twitter тя казва: "Второто сервирано ястие беше по-топло, но все още мокро. Не приличаше на снимката от каталога."

"Връщах се от Виена и се почувствах малко притеснена, затова отидох да поръчам храна", добавя Уилсън. "На снимката лазанята изглеждаше доста апетитна и много вкусна. Когато излезе беше отвратителна и хладна. Казах: "Това не изглежда да е сготвено" и ги помолих да я сготвят правилно. Върнаха се с втора лазаня. Тя беше също толкова лоша и не успях да я изям. Отворих я и си помислих: Господи, не мога да ям това, изобщо не бях впечатлена. Беше най-мократа, най-тъжната, най-сивата каша. Просто си помислих, че добавя обида към нараняване. Не приличаше на това, което беше на опаковката и знам, че Ryanair е бюджетна авиокомпания, но не могат ли да предложат вегетарианска алтернатива? Могат ли да не го рекламират, когато просто не е това, което получаваме?"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
avtor преди 1 година
В самата Италия , дори в скромно ресторантче, лазанята е поне три пъти по скъпа, и то без веган капризи.Те оскъпяват допълнително.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това пък какво ни интересува? Нали искате да ви е евтино? Ето.
24
1
 
9
 
! Отговори
Гай Баню преди 1 година
Я къде и да одим,си носим,я сланинка с чесън,я бобец,я печена кокошка,домашно винце или ракийка,неколко домата,люти чушлета,сиренце или просто 5 големи баници и....неам никви проблеми
23
0
 
3
 
! Отговори
Дари преди 1 година
Ама е яре!
22
3
 
9
 
! Отговори
Баба Гица преди 1 година
Ей такива са повечето западняци.Претенции и капризи до небето и обратно.За 5.20 няма как да и сервират 5 звездна кухня със звезда Мишлен.За 2 часа полет умира от глад хайванката.
21
0
 
5
 
! Отговори
Тръндафила преди 1 година
А се смееха на нашта мусака, а - имам предвид домашно приготвената. Иначе неотдавна ядох в "Парадайза" мусака с недоварени картофи и кайма която и маг Астор не би могъл да намери за над 14лв. поръчах си и една пълнена чушка. Кайма никаква,ориза суров,струваше над 7лв. Е никога вече няма да се храня там...Мисля че просто времената са такива!? А на Райнеър съветвам да не се качва никой нормален!?
20
2
 
5
 
! Отговори
Мая преди 1 година
Ти си от тия дето само да седнат и......! Излита самолета и тичат да с..ът! В Европа се лети средно по един час и половина! Не наяла се!!!
19
4
 
12
 
! Отговори
Ай сиктир преди 1 година
Халосиите на една ***. Някои хора нямат какво да ядат, те какво да кажат?
18
2
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Толкова ли не може да изкара 2 часа без да яде? Самолета е превозно средство,не ресторант.Ясно е,че храната не е от най-добрите,особено в самолет на нискотарифна авиокомпания..Освен това на летището във Виена има достатъчно заведения,които предлагат вкусна храна.
17
3
 
32
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Че те всички вегански храни са "най-мократа, най-тъжната, най-сивата каша". Не разбирам какъв е проблемът. А да седнеш в самолет на ниско тарифна компания да се храниш - това вече е мазохизъм.
16
0
 
17
 
! Отговори
вегет преди 1 година
Със соев сос бешамел е доста блудкаво и обидно, да не кажа пошло.
15
1
 
14
 
! Отговори
Момо преди 1 година
Преди седмица България Еър пък изобщо не ми предложиха вегетарианска храна. Нямало...
14
1
 
9
 
! Отговори
.. преди 1 година
Да си призная, лазаня в самолет на България еър не съм ял.Обаче храната на Луфтханза е като тази в Уиз еър - едно няма нищо, а билетите са 5 пъти по-скъпи.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така става когато билета ти е по-евтин от обувките с които си се докарала. Бририш Ейруейс също летят до България.. Там обслужването е на друго ниво..както и цените.
12
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая е объркала самолета с ресторант. Вместо да се радва, че изобщо е кацнала, мрънкя за едната лазаня.
11
0
 
40
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Абе вие други новини нямате ли да публикувате. Аз вчера си купих домати за 4 лева и вътре имаха гнило. Да ви пратя снимки да го публикувате на челна страница?
10
3
 
28
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Тая е летяла за 20 паунда, какво очаква? Райън са си така. Каква е тая новина? Какви са тези думи вътрр? Какви хора назначават в тоя сайт? Как превеждате въобще? То това не е и новина, но така написана е направо нечетима.
9
1
 
11
 
! Отговори
hajajj преди 1 година
Просто си помислих, че добавя обида към нараняване.
8
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само берачи на ягоди, чистачи в супер маркети, миячи на чинии и друг обслужващ персонал използват услугите на нискотарифния Rayan Air. Нормалните хора използват редовните авиолинии.
7
2
 
11
 
! Отговори
льо шеф преди 1 година
дайте снимка на тая, да преценя дали си струва да и приготвя една истинска лазаня с прясно и още топло сирене. няма да е съвсем веган

Спонсорирани публикации