Свидетел: Служител на МВР се кикотеше, потупваше Димитър Любенов

39-годишният мъж причини катастрофа след употреба на алкохол и наркотици
27 сеп 2022 08:05, Нели Христова
121

С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада в тежката катастрофа на Околовръстното в София. Тя е в болница "Св. Анна" със счупен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна травма.

39-годишния Димитър Любенов е шофирал пиян и дрогиран, показа резултатите от тестовете му. Според разследващите той е приел кокаин непосредствено преди да се качи на спортната си кола, защото той е наркотик, който бързо се разгражда в организма.

Още по темата

Свидетели на катастрофата на Околовръстното на София, при която загина френски гражданин, твърдят, че е имало очевидна близост между задържания шофьор и служителка на полицията, която присъствала на местопроизшествието.

"Направи впечатление онази вечер едно непристойно поведение на служител на МВР от "Охранителна полиция". Тя беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник - кикотене, физически контакт чрез потупване, фамилиарничене и като цяло непристойно поведение на униформен служител, което уронва престижа на многото достойни работещи служители в МВР. Бих казала, че изключително много наподобява случая "Семерджиев" - като тамошната полицайка", сподели видяното Биляна Борисова.

От прокуратурата отговориха, че на този етап нямат данни за "полицейски чадър" над задържания.

"Видях, че извършителят дава една малка ранница на съдружника си. Куфар не съм видяла. Видях, че има хора, които претърсват колата", добави Биляна.

Сътрудникът на Любенов отказа коментар, с мотива, че има много работа.

Чака се автотехническата експертиза, която да установи с каква скорост е карал Любенов. Той е задържан за 72 часа.

Очаква се утре съдът да реши дали да остави Любенов в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ трябва да се разтури и да се основе наново и с нови служители! КАТ има най- голям принос населението да не спазва законите и да не вярва на държавата!
72
8
 
26
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Няма да се плашите.След референдума руснаците ще се оправят с джигитите по пътищата. Те си имат методи. Един московчанин ми разказа преди години как го спират двама милиционери за проверка, гледат му паспорта, в този момент наближава друга кола, другия милиционер дава знак да отбие, онзи не спира и дава газ. Каза ми, както ми гледаше паспорта го хвърли на земята, насочи автомата към колата и направи откос. Попита другия. Попал?. Другия отговорил Попал.
71
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Струва ми се, че има голяма близост между разследващите полицаи и нарушителите на пътя с як гръб или самите те хора с голямо финансово състояние. Последните се чувстват недосегаеми поради тесните връзки с полицейски офицери от средно до високо ниво и правят каквото им скимне, включително газят редови полицаи. Да видим какъе ще бъде отговора на министъра на МВР и служба Вътрешна сигурност към ГДНП. Дано тези от Вътр.сигурност въведат ред и отговорност сред полицаите с офицерски пагони.
70
5
 
12
 
! Отговори
Tman преди 1 година
Маха ти про ста, 2022 година е. Баба ми има камера на телефона. Извади го и снимай, Важно е. Нека видим всички. И ченгетата да си знаят, че всичко се показва за да спазват закони и правилници. Аз мога ли да вярвам на думите на непознат? ами ако твърдението е изопачено и преувеличено?
69
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи съдружникът е дошъл преди полицията, браво бе! Тъкмо да прибере "малката раничка" с неясно съдържание...
68
0
 
8
 
! Отговори
орт преди 1 година
Е,той е бил българин нали?
67
1
 
26
 
! Отговори
аз преди 1 година
ДНЕС НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ИМА КОРУПЦИЯ.............
66
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мърсотията е много голяма...
65
0
 
43
 
! Отговори
ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е преди 1 година
КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВНИТЕ ВЕДОМСТВА Е КАТО КОВИД, СИЛНО ЗАРАЗНА НА ПАРТИЙНА ОСНОВА. ТАМ ПРИ ВСЯКО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРДИ ВЛИЗАТ НАПОРИСТИ ТАРИКАТИ, КОИТО ЗА МЕСЕЦ ПРИДОБИВАТ МАНТАЛИТЕТА НА РИМСКИ ПАТРИЦИИ, ГЛЕДАТ ОТ ВИСОКО С ПОГНУСА И ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ В РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА И СПОРЕД ТОВА КОЙ КОЛКО МОЖЕ ДА БУТНЕ прилагат законите на държавата
64
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако това е вярно, просто е смразяващо кръвта. Реалността понякога е по-заплетена и от художествената измислица. В каква страна живеем само.
63
0
 
44
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
"Родната полиция ни гази, пардон пази " ...
62
0
 
46
 
! Отговори
.. преди 1 година
катаджийте не МВР работят да пазят престъпниците и да те глобяват натискат и тн като не ти свети крушката на колата.
61
2
 
38
 
! Отговори
аз преди 1 година
Говори се само за полицейски чадър. За магистратски чадър не е политкоректно да се говори.
60
0
 
53
 
! Отговори
Каракочев преди 1 година
А бе, ясна е работата. Полицаите са миели безплатно в автомивката на Семерджиев колите, които са "купували" от Любенов.
59
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Газпром може и да не успее, но наркотиците ще затрият България!
58
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече стана ясно само едно: търговията и употребата на наркотици в България е негласно легализирана от всички политически партии, прокуратура, МВР и съд. По този въпрос изброените учреждения нямат противоречия, нито някой от тях, ако ще и най-малката партия в парламента прави опити да промени нещата. Явно шумните битки за кресла са породени от стремежите коя групировка да командва парада, а не да се борят за благото на народа.
57
0
 
54
 
! Отговори
Тръндафила преди 1 година
Ега ти системата,ега ти полицията,ега ти държавата
56
0
 
51
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 1 година
Само лееееко да ви прпомня какво направи Михаил Саакашвили в Грузия с 15 000 корумпета милиц00нери за една нощ - ВЪН, ВЪН, ВЪН, ВЪН от Системата!
55
0
 
56
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Цялото МВР,подозрително много прилича на ОПГ
54
1
 
30
 
! Отговори
Пенчо Кубадински преди 1 година
МВР - Министерство на Вички РАЗБОЙНИЦИ

Спонсорирани публикации